EM-helt fik fødselsdagssang i lufthavnen
Thomas Mogensens datter tog imod farmand, der fyldte 29 år i dag. Foto: Joachim Adrian / POLFOTO
Thomas Mogensen fylder 29 år i dag. Det fik en del af de fremmødte fans til at bryde ud i fødselsdagssang, da spillere ankom til Kastrup.

Der blev ikke blot råbt hurra i Kastrup mandag eftermiddag, fordi håndbold-herrerne kan kalde sig EM-vindere.

Playmaker Thomas Mogensen fylder nemlig også 29 år i dag, og det fik han at føle, da en god del af de fremmødte sang 'Happy Birthday' for Flensburg Handewitt spilleren, netop som han kom ud i ankomsthallen.

Thomas Mogensen kvitterede med et smil, inden han styrede uden om mængden og over mod området, hvor familier og kærester ventede på spillerne.

Flere hundrede forventningsfulde fans havde fundet vej til Kastrup, og de forstod at skabe stemning med både båthorn, dannebrog og rigeligt med slagsange.

Spillerne lignede ikke nogen, der var særligt interesserede i de korte taler, der blev holdt for dem i lufthavnen af blandt andet Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund.

"Jeg glæder mig allermest til at komme ind på Rådhuspladsen," sagde Hans Lindberg til Newspaq, inden han kæmpede sig videre igennem mængden og over mod familien, der var klar med flere lykønskninger til landsholdsfløjen.

Landsholdet tager nu på Københavns Rådhus, hvor de fra balkonen skal tiljubles for deres guldmedaljer.