Trusler og narko: X Factor-deltager tiltalt
Nicoline Simone risikerer at komme i fængsel for at hente to kile kokain til sin ekskæreste. Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Den unge X Factor-deltager blev spærret inde, truet med kniv og tvunget til at smugle stoffer.

Sidste efterår begik X Factor-deltageren Nicoline Simone en fejl, der kan komme til at koste hende dyrt. Den 17-årige pige fra Als hentede to kilo kokain i en bil, der stod parkeret i Nordborg, og tog så stofferne med hjem til sin ekskæreste i samme by.

Nicoline Simones 25-årige eks, hans lillebror og en tredje mand er tiltalt for at smugle 2,6 kilo kokain fra Tyskland til Danmark. Ekskæresten har desuden tvunget Nicoline Simone til at hjælpe mændene med deres kriminelle foretagende.

- Jeg dræber dig snart, jeg mener det, Nicoline, jeg gør snart et eller andet klamt ved dig...fat det, skal han have sagt for at true det unge stjernefrø til tavshed.

Ifølge anklageskriftet, der bygger på telefonaflytninger, som fylder syv ringbind, har manden desuden spærret Nicoline Simone inde i en bil, truet hende med en skruetrækker, kørt hende ud i en skov og sagt, at han vil køre hende over, brække hendes ben og slå hendes familie ihjel, hvis ikke hun gør, som han siger. For bare at nævne nogle af ekskærestens vanvittige trusler.

Det hele skete i samme periode, hvor Nicoline Simone og Jean Michel stod på scenen i DR Byen

Retssagen mod Nicoline Simone og hendes ekskæreste begynder 21. september, og dommen forventes at falde den 26. oktober. Den unge sangerinde kan se frem til at komme i fængsel for sin involvering i narkosmuglingen. Hun er tiltalt efter en paragraf, der kan give op til 16 års fængsel - men det er usandsynligt, at dommen mod Nicoline Simone bliver så hård. Blandt andet pga. hendes alder og truslerne i mod hende.

Kilde: Ekstra Bladet