Glutenallergikere skal være varsomme og tage sig i agt for to typer knækbrød.
De er solgt i butikker landet over som glutenfri, men nu er det blevet konstateret, at der er alligevel er gluten i produktet.
Det viser sig, at knækbrødet er lavet med glutenholdige havregryn. Det kan derfor have alvorlige konsekvenser for glutenallergikere at spise knækbrødet.
Det drejer sig om to forskellig partier knækbrød fra PLANTE Kompagniet; Økologisk Kerneknækbrød med multikorn og Økologisk Kerneknækbrød med chiafrø. Begge slags har bedst før dato: 29.06.2023.
Knækbrødet har været på hylderne i MENU og SPAR butikker landet over, men er nu trukket tilbage.
Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produkterne tilbage, hvor de er købt eller at kassere dem.
Det understreges samtidig, at man skal tage kontakt til sin læge, hvis man oplever symptomer i forbindelse med at man har spist produktet.
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.