Terrormistænkt anholdt i turistparadis
Thailand er et populært feriemål for vestlige turister, som dog opfordres til at være forsigtige i Bangkok på grund af mistanke om terror. Foto: www.colourbox.com
En libanesisk mand med tilknytning til terrorgruppen Hizbollah er anholdt i Bangkok efter advarsler om et muligt forestående angreb.

En libanesisk mand er anholdt i den thailandske hovedstad Bangkok, mistænkt for at planlægge terror, skriver Reuters.

"En libanesisk mistænkt far Hizbollah-gruppen er blevet anholdt af de thailandske myndigheder og politiet efterforsker sagen," siger Thailands vicepremierminister, Chalerm Yumbumrung, til Reuters.

"Efter advarsler fra den israelske ambassade om et muligt angreb af en gruppe libanesiske terrorister i Bangkok, har Thailands politi siden nytår samarbejdet med israelske myndigheder," siger han til Reuters.

Anholdelsen kommer få timer efter, at den amerikanske ambassade i Bangkok udsendte en advarsel til amerikanske borgere om at udvise forsigtighed på grund af et muligt angreb.

"Denne meddelelse advarer amerikanske statsborgere om, at udlandske terrorister i øjeblikket kan være ved at planlægge angreb på turistområder i Bangkok inden for den nærmeste fremtid," skriver den amerikanske ambassade.

Millionbyen Bangkok er som regel fyldt med turister, der enten ferierer i byen eller er på vej mod en af Thailands mange populære ferieøer.

Kilde: Reuters