Danske nynazister gør grin med norsk massakre
På Utøya blev 86 unge på politisk lejr dræbt af Anders Breivik. Foto: SCANPIX NORWAY / POLFOTO
Flere danske nynazister hylder Anders Breivik på Facebook og laver sjov med hans terrorangreb i Norge.

Der bliver taget afstand fra terrorangrebet i Norge på Danmarks Nationale Fronts hjemmeside. Men på den nazistiske gruppes Facebook-profil gør flere af DNF-vennerne det stik modsatte.

Det skriver ekstrabladet.dk.

Anders Breiviks angreb mod Norge er indtil videre endt med syv døde efter en bombe i Oslo og 86 døde efter massakren på øen Utøya. Der ligger stadig 31 hårdt sårede på Norges hospitaler.

René Murer skriver på Facobook-siden, at "Alle børnene tog til øen for at drikke... Det gjorde Anders (Breivik, red.) ikke!"

Rolf Fisker Jensen skriver, at "Han kunne med lidt held runde de magiske 100. Så er han i The BIG League \m/ Ved ikke om det tæller for så meget, når det "kun" er røde."

En Jakob Rolandsen kommentar til debatten er:

"Man snakker så meget om, at de unge skal vise initiativ og gåpåmod.. Når så endelig en frisk fyr som Anders viser lidt handlekraft, så sviner folk ham straks til. Det er lige groft nok.'

Også den tidligere talsmand for Dansk Front kommenterer debattråden:

"Jeg vil nu mene, at en norsk afa og en fyldt moske havde været mere passende mål, men jeg er måske ved at blive soft på mine gamle dage ;)," skriver eks-talsmanden.

"Baldur Balle" har skiftet sit profilbillede til et billede af Anders Breivik. "Baldur Balle" er ifølge ekstrabladet.dk den voldsdømte nazist og hooligan fra Brøndby-gruppen Southside United, Morten Baldur Karrebæk Pust.

Kilde: ekstrabladet.dk