Spis dig til fastere bryster
En avocado smager ikke bare lækkert - den kan også gøre gode ting for dine bryster. Scanpix - modelfoto
Dine bryster kan have god gavn af, at du spiser sunde fedtstoffer.

Synes du, at luften er gået lidt af ballonen i dit brystparti, så er du nok ikke alene. Tidens tand og amning gør deres indvirkning på dine bryster. Nogle kvinder vælger plastikkirurgens kniv som en løsning, men du kan altså hjælpe din barm på vej ved hjælp af de ting, som du putter i munden.

Hvad tænder mænd på? Få svaret på q.dk

- Du kan spise forskellige kosttilskud, som stimulerer kønshormonet. Når brysterne bliver slappe efter amning og overvægt, så hænger det nemlig også sammen med, at huden bliver slap, siger personlig træner Anne Bech.

For at stramme huden op skal du, ifølge hende, spise sunde fedtstoffer, som fisk, avocado eller mandler indeholder.  Udvortes kan du smøre huden med olier, der hjælper de kvindelige kønshormoner på vej og får huden til at trække sig sammen.  Det kan for eksempel være mandelolie, som har en let antiinflammatorisk effekt, der er godt for kroppen udvortes.

Galleri: Store, små, fyldige eller faste. Her er 27 par i alle størrelser. Se galleriet på femina.dk

Nogle er måske af den opfattelse, at brysterne kan blive opstrammet med træning for brystmuskulaturen, men det er altså en skrøne, ifølge den personlige træner.

- Træning hjælper ikke det store, for jo fastere musklen i brystet bliver, jo mindre bliver brystet faktisk. Desuden skal du altid huske at bruge en god sports BH ved løbetræning, så dine bryster ikke bliver slappere af denne sport, siger Anne Bech.

Juliane Olsen, Aller Media