Skovs forsvarer tilfreds trods dom
Erik Skov Pedersen var trods alt tilfreds. Foto: Jens Dresling/arkiv / POLFOTO
Forsvarsadvokat Peter Blinkenberg udtrykte tilfredshed med dagens dom, selvom Erik Skov Pedersen skal i fængsel.

Landsretten har her til eftermiddag stadfæstet byrettens dom mod finansmanden Erik Skov Pedersen. Han skal derfor tre år i fængsel.

Selvom Skov Pedersen håbede på at få nedsat sin straf, da han ankede sin dom på tre års fængsel for bedrageri og groft mandatsvig, var han tilfreds.

"Det vigtigste for min klient var at vise over for landsretten, at enhver sag har to sider. Der kom ting frem i landsretten, som ikke kom frem i byretten, men det var bare ikke nok til at få ændret dommen. Men min klient sagde efterfølgende, at han ikke ville have undværet en ankesag, og nu kom alle ting frem. Det var han glad for," siger forsvarsadvokat Peter Blinkenberg til Newspaq.

Retten mente, at de tre års fængsel fra byretten var passende til den forbrydelse, som erhvervsmanden havde begået.

Efter dommen var Skov Peder ikke interesseret i at kommentere udfaldet, men Peter Blinkenberg forsikrer, at hans klient er tilfreds.

"Vi prøvede igen, og der kom flere sider frem af sagen, og det er vi faktisk tilfredse med, og det var vigtigt for min klient," siger forsvareren.

Dommeren lagde i sin afgørelse vægt på den professionelle og systematiske karakter, som Skov Pedersen havde begået sine forbrydelser med.