Erik Skov: Jeg blev tæppebombet til snyd
Erik Skov - som han præsenterer sig på sin Facebook-profil. Under retsmødet i dag var jakkesæt og slips dog skiftet ud med sort pullover uden på en hvid skjorte. Foto: Screen dump/Facebook.com
Dagens afhøringer af Erik Skov Pedersen og Boris Tangaa Nielsen varede så lang tid, at de andre vidner måtte sendes hjem.

Dommerne i Østre Landsret lagde i dag ører til to noget forskellige versioner af handlingsforløbet i sagen mod den bedrageridømte finansmand Erik Skov Pedersen.

Et af de centrale navne i sagen, den fallerede forretningsmands tidligere samarbejdspartner, direktør Boris Tangaa Nielsen, forklarede nemlig fra vidneskranken, at han bestemt ikke kunne nikke genkendende til Skovs forklaring.

Det skriver Ekstrabladet.dk.

Som den første af dagens afhørte havde Erik Skov ellers forklaret, at han havde følt sig presset til at levere varen i form af interesserede købere - og dermed presset til at snyde.

"Jeg blev dagligt tæppebombet af Boris Nielsen. Jeg blev ringet op 20 gange om dagen med henblik på, hvornår sker der noget?," forklarede Erik Skov, der er samlever med den tidligere konservative folketingspolitiker, Henriette Kjær, til Ekstrabladet.dk.

Den version afviste Boris Tangaa Nielsen, da det blev hans tur til at tale:

"Det var et positivt pres. Det var ikke dagligt, for jeg havde mange andre ting at lave," forklarede forretningsmanden ifølge Ekstrabladet.dk.

Sagen skulle være afsluttet i landsretten i dag, men trak allerede på førstedagen i oktober så meget ud, at man valgte at tilføje en retsdag mere til januar 2012.

Noget der tyder på at være en god beslutning, da dagens afhøringer af Erik Skov Pedersen og Boris Tangaa Nielsen varede så lang tid, at man måtte sende andre vidner hjem og vente med at høre deres forklaringer.

Kilde: Ekstra Bladet