Skilsmisseramt Pilgaard er forelsket igen
- Jeg kan bekræfte, at der er en anden, siger værten på 'Hvem vil være millionær?' til Ekstra Bladet. Foto: Anthon Unger / POLFOTO
Tv-værten er mere end dobbelt så gammel som sin udkårne.

Tv-værten, der i denne uge bekendtgjorde, at han vil skilles fra sin mand gennem ni år, har fundet sig en yngre model. Helt bogstaveligt talt. Hans Pilgaard, der er vært på 'Hvem vil være millionær?,' er faldet pladask for en 22-årig fotomodel.

Hans Pilgaard bekræfter over for Ekstra Bladet, at han vil skilles, fordi han er blevet forelsket i en anden. Navnet på hans udkårne vil han til gengæld ikke ud med endnu. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om den unge fotomodel Jobbe Joller.

49-årige Pilgaard er blevet set i selskab med Joller ved den netop afsluttede købehavnske homoparade.

- Det er rigtigt, at jeg hang ud med ham og en masse andre. Blandt andre Michelle Bellaiche, Jim Lyngvild og Elisa Lykke, siger den populære tv-vært til Ekstra Bladet.

Joller blev sidste år kåret som 'Mr. Gay', og ifølge dommerne er han 'en bøsse med selvtillid og stolthed, der kan repræsentere bøsser bredt i hele Danmark'.

Selv om Hans Pilgaard endnu ikke er skilt fra sin mand, 39-årige Henrik Torp, er han efter sigende allerede flyttet ind i sin nye kærestes lejlighed. Henrik Torp ved, at hans eks er flyttet sammen med en anden. Han ved dog ikke, hvem det drejer sig om.

Kilde: Ekstra Bladet