Silas Holst: Derfor blev vi skilt
I december meddelte Silas Holst (th) og Johannes Nymark, at de ikke længere skulle være ægtemænd. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix/arkiv
Alt er som før skilsmissen: Silas Holst bor fortsat sammen med Johannes Nymark, børnene og deres biologiske mor.

I et interview med BT fortæller danseren og musicalstjernen Silas Holst om, hvorfor han og ægtemanden Johannes Nymark i slutningen af 2017 gik fra hinanden efter fire års ægteskab.

- Gnisten mellem os forsvandt bare langsomt, og vi blev nærmest skilt, uden at vi selv lagde mærke til det. Jeg kender privat kun til lykkelige skilsmisser, og det er dejligt at mærke, at jeg selv er på vej til at få en, fortæller Silas Holst til BT, og citerer grevinde Alexandra, som om skilsmissen fra prins Joachim har sagt, at det næstbedste efter et lykkeligt ægteskab er en lykkelig skilsmisse.

Og det ligner en lykkelig skilsmisse for Silas Holst. Han fortæller, at han og Johannes Nymark i stedet har fundet et venskab:

- På en måde er det rart, hvor mærkeligt det end lyder, fordi der er kommet ro på. Vi har det helt vildt godt sammen, vi snakker vanvittig godt sammen, bor stadig sammen og har børnene sammen. Vi har fået det hele til at fungere, uddyber Silas Holst.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Silas Holst bor fortsat sammen med Johannes Nymark og Louise Mahnkopf, som er datteren Maggie Mys og sønnen Bob Jones' biologiske mor. På billedet ses en et-årig Maggie My. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix/arkiv

Han bor således fortsat sammen med sin eks-mand i villaen i Brønshøj. Her deler han også hverdag med Louise Mahnkopf, som er mor til det nyskilte pars to børn, Maggie My på tre år og og Bob Jones, som netop er blevet et år.

Hans familie er dermed ikke opløst. De deler stadig hinandens succeser og støtter fortsat hinanden.

- En familie er en væsentlig større forpligtelse over for hinanden, end et ægteskab er. En familie er for evigt. Vi er stadig en regnbuefamilie med alt, hvad det indebærer, forklarer Silas Holst.

Gør klar til "The Book of Mormon"

Udover omvæltningerne i sit kærlighedsliv, så er Silas Holst i gang med at få styr på sit professionelle virke.

Han pudser i disse dage hovedrollen i den anmelderroste musical "The Book of Mormon" af. Her er der premiere 25. januar på Det Ny Teater i København.