Administration 

Sexsag i fagforening: Han tog mig på brysterne, når jeg lavede kaffe

Sigrid Benedikte Strøyer oplevede at blive seksuelt krænket, da hun arbejdede som studentermedhjælper i Dansk Journalistforbund. (Foto: Foto: Maria Jeppesen )

Som studentermedhjælper i Dansk Journalistforbund oplevede Sigrid Benedikte Strøyer seksuelle krænkelser fra sin daglige leder, fortæller hun.

"Jeg var ansat som kommunikationsmedarbejder i en fagforening(!) hvor jeg jeg blev udsat for grov, grov sexchikane af en af mine chefer."

Sådan står der i det facebook-opslag, der har sat Dansk Journalistforbund på den anden ende og igangsat flere undersøgelser og suspenderet direktøren, en afdelingschef og en konsulent.

Opslaget er skrevet af 35-årige Sigrid Benedikte Strøyer i kølvandet på #metoo-kampagnen, der den seneste tid har fået kvinder verden over til at stå frem på sociale medier med personlige oplevelser med seksuelle krænkelser. 

- På et tidspunkt var det så voldsomt for mig. Han kunne finde på, når jeg stod i køkkenet og lavede en kop kaffe, at komme ud og flirte og tage mig på brysterne.

I over syv år har Sigrid Benedikte Strøyer været tavs om de oplevelser, hun havde som studentermedhjælper i Dansk Journalistforbund. Fagforbundet for omkring 15.500 journalister, kommunikatører og andre mediefolk. 

Her blev hun blev forført af en mandlig konsulent, der var hendes daglige leder. Han er i dag afdelingschef i forbundet og bliver i denne artikel refereret til som ‘den nuværende afdelingschef’. De havde en kort affære. Men efterfølgende pressede han på for at få mere sex og var krænkende over for hende på arbejdet. Det fortæller hun til Ugebrevet A4 og Avisen.dk: 

- På et tidspunkt var det så voldsomt for mig. Han kunne finde på, når jeg stod i køkkenet og lavede en kop kaffe, at komme ud og flirte og tage mig på brysterne. Eller gå tæt forbi mig bagfra og gnubbe sit underliv op mod min bagdel. Det var forfærdeligt, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hun har efter opslaget på Facebook fortalt sin historie til fagbladet Journalisten samt været i radio og tv. Hun tør stå frem i dag, da hun ikke længere arbejder i mediebranchen. Og hun ønsker at forhindre, at andre bliver udsat for samme krænkende adfærd, fortæller hun.  Sigrid Benedikte Strøyer endte med at stoppe som studentermedhjælper et halvt år før tid på grund af den nuværende afdelingschef. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra pågældende afdelingschef, der ifølge Dansk Journalistforbund ikke ønsker at udtale sig om sagen. Han har dog tidligere afvist anklagerne om krænkelser og sexchikane over for fagbladet Journalisten.

Ledelsen i Dansk Journalistforbund har igangsat en ekstern undersøgelse af anklager om sexchikane og vil ifølge formand Lars Werge ikke kommentere yderligere på sagen på dette tidspunkt. 

Affæren 

Det var ellers lykken for Sigrid Benedikte Strøyer, da hun tilbage i 2009 som kommunikationsstuderende blev ansat som studentermedhjælper  i Dansk Journalistforbund. 

- Jeg kunne nærmest lugte de bonede gulve. Jeg skulle bare være en helt vild sej rådgiver, for når jeg startede her, hvor kunne jeg så ikke ende? Jeg skulle være omgivet af seje mennesker, og jeg havde virkelig optur på, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Men kort tid efter hun startede, var der sommerfest i forbundet. Festen ender i Sigrids lejlighed til morgenfest, hvor den nuværende afdelingschef, der har været med til at ansætte hende, deltog. 

- På et tidspunkt går han ind i mit soveværelse. Det bemærker jeg, og synes er lidt mærkeligt. Han går ind og lægger sig i min seng. Så går der noget tid, så kommer han ud og vil gerne sige farvel. Jeg husker, at han tager fat i mit ansigt og stikker tungen ind i min mund. Han er på det tidspunkt min daglige leder og det er ham, jeg refererer til hele tiden, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer, der tilføjer, at hun ikke gengælder kysset, men heller ikke er tydeligt afvisende. 

- Han skrev, at han fantaserede om mig og syntes, jeg var fræk

Tilbage på arbejdet begyndte hun at modtage flirtende mails fra den nuværende afdelingschef, der ikke virkede til at angre farvelkysset til morgenfesten.

- Han skrev, at han fantaserede om mig og syntes, jeg var fræk, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer, der ikke længere er i besiddelse af den gamle mailkorrespondance. 

Hun følte sig smigret over hans tilnærmelser og flirten tog til. Til sidst indledte de en affære.

- Han kommer hjem til mig om morgenen. Måske en eller to gange om ugen. Det er altid foranlediget af ham. Han bestemmer, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Selvom hun selv gik med til at have sex med ham, så mener hun ikke, det var et jævnbyrdigt forhold, da hun var studentermedhjælper, og han var hendes daglige leder. 

Hun vælger at afslutte affæren efter et par måneder. Hun følte sig presset af hans lidt for åbenlyse flirten med hende i arbejdstiden og var desuden ikke interesseret i et forhold til ham, fortæller hun. 

Den nuværende afdelingschef har udtalt til Journalisten, at de var lige gode om at starte og afslutte affæren. Han mener heller ikke, at han, efter forholdet sluttede, har opført sig krænkende over for Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hun har en anden opfattelse. 

Krænkelserne 

Kort tid efter forholdet er afsluttet, begyndte der igen at tikke mails ind med seksuelt indhold i Sigrid Benedikte Strøyers indbakke i og uden for arbejdstiden. Den nuværende afdelingschef opfordrede til, at de genoptog forholdet eller tog ‘en sidste gang’ i sengen. 

Hans tilnærmelser gjorde det svært for Sigrid Benedikte Strøyer at passe arbejdet som studentermedhjælper. 

Hun nævner som eksempel, at hun kunne skrive en mail til ham med arbejdsrelateret indhold, som blev besvaret med meddelelsen ‘jeg vil ligge mellem dine ben’. 

- Når jeg afviste ham, blev der rigtig dårlig stemning. Der var kold luft fra hans side, og han ignorerede mig. Jeg fik ikke længere fede arbejdsopgaver, jeg fik ikke ros for mit arbejde mere, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hun følte sig krænket over hans seksuelle tilnærmelser, der også kom fysisk til udtryk ved at han kunne finde på at befamle hende i arbejdstiden. På et tidspunkt trak han hende ind på sit kontor og fastholdt hende, mens han kyssede hende på halsen, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Jeg følte meget skam og jeg følte væmmelse. Jeg var ekstremt flov.

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra pågældende afdelingschef, der ifølge Dansk Journalistforbund ikke ønsker at udtale sig om sagen. Han har dog tidligere afvist anklagerne om krænkelser og sexchikane over for fagbladet Journalisten.

Til at starte med holdt Sigrid Benedikte Strøyer de ubehagelige oplevelser for sig selv, fortæller hun. 

- Jeg havde en idé om, at det var min egen skyld. Jeg følte meget skam og jeg følte væmmelse. Jeg var ekstremt flov. Og jeg havde jo indvilliget i en affære til at starte med, så jeg kunne vel ikke forvente andet. Jeg tænkte, at jeg bare måtte tage denne her med oprejst pande, og kæmpe igennem. For jeg elskede jo mit arbejde. Og jeg elskede virkelig forbundet på det tidspunkt. Det gør jeg bestemt ikke mere, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Pralede med affære

Affæren blev med tiden kendt blandt flere af kollegerne i forbundet. Ifølge Sigrid Benedikte Strøyer fordi den nuværende afdelingschef var meget åbenmundet. 

- Jeg følte ikke, jeg kunne mere. Han gik og blærede sig med, at han havde været i bukserne på mig, og til sidst vidste mange det. Jeg var flov over det, og kunne ikke håndtere det, jeg kunne ikke være i mig selv, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer, der til sidst gik til to kolleger, hun stolede på, og fortalte, hvor skidt hun havde det. 

"Han gik og blærede sig med, at han havde været i bukserne på mig."
Sigrid Benedikte Strøyer
 

De to kolleger, der ikke længere arbejder i forbundet, bekræfter over for Journalisten, at de kendte til affæren, og at Sigrid Benedikte Strøyer efterfølgende følte sig krænket og ville gå til ledelsen. Begge frarådede hende det, hvilket de fortryder idag. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har været i kontakt med de tidligere medarbejdere, der dog ikke ønsker at udtale sig yderligere i sagen.

En af dem er Louise Theil. Til Journalisten har hun tidligere forklaret: 

"Sigrid fortæller mig, at hun er presset og føler sig udsat for sexchikane. Hun sidder på samme kontor som ham, og hun viser mig, hvor hun sad, og hvordan han kom og bøjede sig ind over hende og tog hende på brysterne. Det havde været meget grænseoverskridende for hende."

Sigrid Benedikte Strøyer overvejede på det tidspunkt gå til den øverste ledelse, men i samråd med kollegerne besluttede hun at lade være.

"Måske var det også mit forkvaklede forsøg på at beskytte hende mod et nederlag. Det var en kamp, hun ikke ville vinde,” fortæller Louise Theil til Journalisten. 

Sigrid Benedikte Strøyer klandrer ikke de tidligere kolleger for ikke at gå til ledelsen. Ifølge hende var der en fælles opfattelse af, at ledelsen ville holde hånden over den nuværende afdelingschef.  

Til Journalisten beretter tre tidligere medarbejdere, heriblandt Louise Theil, om en problematisk kultur i forbundet, hvor ledelsen stiltiende accepterede affærer blandt medarbejdere. Også i tilfælde, hvor hvor magtforholdet var ulige. Og at denne kultur har været en del af årsagen til, de valgte at stoppe i forbundet. 

Den problematiske kultur kæder de alle tre sammen med den nuværende afdelingschef, som Sigrid Benedikte Strøyer oplevede krænkelser fra. 

Hun var nemlig ikke den eneste studentermedhjælper, han har haft et seksuelt forhold til. 

Den anden studentermedhjælper 

I kølvandet på Sigrid Benedikte Strøyers Facebookopslag er en anden tidligere studentermedhjælper, der ønsker at være anonym, kommet med anklager om sexchikane.

Hun fortæller til Ugebrevet A4 og Avisen.dk, hvordan hun i to tilfælde oplevede seksuelle krænkelser i forbundet, der var så voldsomme, at hun efterfølgende har modtaget psykologhjælp, betalt af forbundet.

Den ene episode sker en aften i byen, hvor en medarbejder i forbundet råber ad hende, forbi hun takker nej til at have sex med ham. 

Hun gik til sin nærmeste leder, der tog det videre til daværende udviklingschef Per Nielsen. Men der skete ikke mere i sagen og ledelsen afviser at kende til episoden. Per Nielsen er ikke længere ansat i forbundet og oplyser til Journalisten, at han ikke ønsker at udtale sig i sagen.

Derudover oplevede den anden tidligere studentermedhjælper at blive udsat for et seksuelt overgreb fra et bestyrelsesmedlem fra en af forbundets studenterorganisationer. 

Den anden tidligere studentermedhjælper har også haft et seksuelt forhold til nuværende afdelingschef. En affære, der blev foranlediget af den nuværende afdelingschef, som det var tilfældet med Sigrid Benedikte Strøyer. 

Til en julefrokost i 2015 er de sammen foran kollegerne, hvilket resulterer i, at ledelsen kort tid efter giver den nuværende afdelingschef en påtalefor at have et forhold til en underordnede. 

Det stopper dog ikke den nuværende afdelingschef  i at fortsætte forholdet til studentermedhjælperen. Deres affære fortsætter frem til sommeren 2016. Ugebrevet A4 og Avisen.dk har set dokumentation for dette.  

Den anden studentermedhjælper fortæller, at hun forsøgte at stoppe forholdet til den nuværende afdelingschef, kort tid efter affæren begyndte, men at han pressede på for at de skulle fortsætte.

Hun anklager forbundet for at have en sexistisk kultur. 

- Det har ikke noget at gøre med, at kvinder ikke kan blive forfremmet, men jeg sad tilbage med følelsen af, at de mænd, jeg krydsede på min vej i arbejdet derinde, følte sig berettiget til at have sex med mig. Og jeg havde ikke lov til at sige nej, siger hun. 

Den anden studentermedhjælper, der var ansat i forbundet fra 2015 - 2016, valgte at stoppe som studentermedhjælper før tid ligesom Sigrid Benedikte Strøyer. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra pågældende afdelingschef, der ifølge Dansk Journalistforbund ikke ønsker at udtale sig om sagen. Han erkender dog til Journalisten at have fortsat med at have et forhold til den anden studentermedhjælper efter at have fået en advarsel fra ledelsen. 

Svigt

For halvanden uge siden afviste næstformand i Dansk Journalistforbund, Tine Johansen, i et interview med Avisen.dk, at ledelsen skulle have kendt til forholdet mellem Sigrid Benedikte Strøyer og den nuværende afdelingschef.

Det gjorde hun i forbindelse med, at forbundet valgte at suspendere afdelingschefen. 

Hun afviste også, at ledelsen skulle have kendskab til usund og sexistisk kultur. 

Hun medgav dog, at ledelsen for to år siden blev bekendt med, at den nuværende afdelingschef skulle have kysset med den anden studentermedhjælper til en julefrokost i 2015, hvilket udløste en sanktion.

- Når man er leder i dette hus er det uforeneligt med at have forhold til medarbejdere, fastslog Tine Johansen over for Ugebrevet A4 og Avisen.dk. 

Er det i orden, at en konsulent har et seksuelt forhold til en studentermedhjælper?

- Nej. Det synes, jeg bestemt ikke, det er. Jeg synes, at hvis man har et magtforhold til hinanden, hvis man står i en skæv ansættelsesposition, så skal man ikke have sådan et forhold til hinanden, lød det fra Tine Johansen. 

Harm over melding fra formand

En uge efter Sigrid Benedikte Strøyer gik offentligt på Facebook med sine oplevelser, udsendte Dansk Journalistforbund en pressemeddelelse, hvori formand Lars Werge oplyser: 

"... ledelsen har brugt denne uge på at undersøge sagen. Vi har været i kontakt med den tidligere medarbejder for at få uddybet beskyldningerne. Dette har vi konfronteret den pågældende medarbejder med, og det er ikke på det foreliggende grundlag muligt at bevise, hvorvidt sexchikane har fundet sted."

Sigrid Benedikte Strøyer er harm over denne udmelding fra ledelsen, da den kontakt, hun har haft med ledelsen, har været en kort mailkorrespondance med direktør Linda Garlov. Her går Sigrid Benedikte Strøyer med til at mødes med direktøren og uddybe de oplevelser, der ligger bag anklagerne, hvis hun må få følgeskab af to vidner. Dette ønske bliver ikke besvaret af Linda Garlov, fremgår det af korrespondancen, som Ugebrevet A4 og Avisen.dk er blevet fremlagt. 

- De har aldrig undersøgt min sag, men fortsætter bare med at holde hånden over ham, siger Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hendes kritik får opbakning i kommentarsporet til Journalistens artikel om sagen og på Facebook, hvor flere medarbejdere i mediebranchen beskylder ledelsen for at løbe fra deres ansvar. 

Et par dage efter den første pressemeddelelse besluttede Dansk Journalistforbund efter kritikken at igangsætte en ekstern undersøgelse af anklagerne om seksuelle krænkelser samt en intern undersøgelse af påstandene om en usund og sexistisk kultur i huset.

Den nuværende afdelingschef, en konsulent samt direktør Linda Garlov er midlertidigt suspenderet, mens undersøgelsen står på. Og indtil der ligger en redegørelse af  undersøgelsens resultater, ønsker Dansk Journalistforbund ikke at kommentere sagen yderligere, oplyser formand Lars Werge. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra den nuværende afdelingschef, men har via Dansk Journalistforbund fået besked på, at hverken den pågældende afdelingschef eller øvrige ansatte i forbundet ønsker at udtale sig. 

Ekspert: Ledelsen har svigtet

Det er altid vanskeligt at bevise, hvorvidt sexchikane har fundet sted, da det altid er ord mod ord. Og meget få sager kommer for en domstol. 

Det fortæller arbejdsmarkedsforsker og Institutleder ved Aalborg Universitet Anette Borchorst. Hun har analyseret håndtering af sexchikane på danske arbejdspladser fra slutningen af firserne og frem til i dag.

- Når der er to, der står frem, så tyder det på, at der er et problem i kulturen, hvor ledelsens afvisning af at handle ligner en beskyttelse af krænkeren.
Anette Borchorst, arbejdsmarkedsforsker

Ifølge hende er sager, hvor der indledningsvis har været et gensidigt seksuelt forhold, nærmest umulige at bevise. 

- Det, vi kan se som et mønster, er, at hvis der har været foregående frivillig seksuel kontakt, så falder sagerne næsten altid. Der er en hel del sager med sekretærer og direktører. Og det er et klassisk forløb, at hvis forholdet ophører og kvinden siger fra, så kommer der repressalier fra den overordnede, for eksempel i form af, at man fratages opgaver, siger hun til Ugebrevet A4 og Avisen.dk. 

Hun hæfter sig ved, at sagen i Dansk Journalistforbund foregår i et fagforbund, der netop har en vigtig rolle i at skulle forebygge og takle sager om sexchikane. Og peger på, at det altid er ledelsens ansvar at sikre, at politikker og procedurer bliver overholdt. 

- Det mest slående ved denne sag er, at det ser ud til at være forankret i kulturen, og at der ikke er en klar virksomhedspolitik og nogle klare spilleregler.

- Når der er to, der står frem, så tyder det på, at der er et problem i kulturen, hvor ledelsens afvisning af at handle ligner en beskyttelse af krænkeren, siger Anette Borchorst. 

Hun vil ikke forholde sig til, om seksuel chikane rent faktisk har fundet sted i denne sag, men understreger, at Sigrid Benedikte Strøyer og den anden tidligere studentermedhjælper gør nøjagtigt, hvad man anbefaler, nemlig at henvende sig og fortælle om episoderne til andre.

Tidslinje

2009 Sigrid Benedikte Strøyer starter i Dansk Journalistforbund som studentermedhjælper. Hun har en affære på tre måneder med den nuværende afdelingschef.

2010-2011 Sigrid Benedikte Strøyer oplever at blive krænket af den nuværende afdelingschef, efter at de har afsluttet forholdet. Hun stopper i forbundet før tid. 

2015 Den anden studentermedhjælper starter i forbundet. Den nuværende afdelingschef og studentermedhjælperen indleder en affære. De bliver set sammen til julefrokost i forbundet. 

2016 Den nuværende afdelingschef får januar en påtale af ledelsen, efter at være blevet set sammen med studentermedhjælperen til julefrokosten. De to fortsætter dog affæren. 

2016 Den anden studentermedhjælper stopper i august i forbundet før tid. 

11. november 2017 Sigrid Benedikte Strøyer fortæller i et offentligt facebookopslag, at hun oplevede at blive krænket i Dansk Journalistforbund. 

17. november 2017 Dansk Journalistforbund oplyser i en pressemeddelelse, at de har undersøgt Sigrid Benedikte Strøyers anklager, men at det ikke er muligt at bevise, at sexchikane har fundet sted. De har endnu ikke hørt Sigrid Benedikte Strøyers side af sagen. 

20. november 2017 Dansk Journalistforbund oplyser, at de vil igangsætte en ekstern undersøgelse af anklagerne. 

22. november 2017 Den nuværende afdelingsleder suspenderes, mens sagen undersøges.

23. november 2017 Direktøren i Dansk Journalistforbund suspenderes, mens sagen undersøges. 

 

UDVID

Sigrid Benedikte Strøyer har i dag forladt mediebranchen. Foto: Maria Jeppesen

meghan og harry på bryllupsdagen
Kendte

Ekspert: Meghans plan var ægteskab med prins Harry

Alica Schmidt
Sport

2,1 mio. følgere kan ikke tage fejl: Mød Alica Schmidt - og ni andre sexede OL-atleter

Underholdning

Scarlett Johansson sagsøger Disney

billede af osten
Mad og drikke

Speciel ost kaldes tilbage: Risiko for influenzalignende symptomer

mobiltelefon med coronapas på skærmen
Corona

Coronapas: 
Stor ændring om få dage

Leonora Christina Skov
Kendte

Leonora Christina Skovs svære kærlighed: - Vi skændtes som ind i helvede

sundhedsperson i hospitalsstue
Nyheder

Dansk barn er død med coronavirus

billede af politibil
Krimi

Derfor styrtede toårig ti meter ned

Strand
Nyheder

Vi bliver smittet på ferien

modeshow
Kendte

Ny video:

Janni går catwalk

Lunte
Underholdning

Klar til ikonisk rolle:

Jeg er bevidst om forventningerne

vejr
Nyheder

Sommeren på pause:

Temperaturerne falder

ressourcer
Nyheder

Klodens ressourcer er brugt for i år

Vanvidsbilist
Krimi

Vanvidsbilist:

Mercedes beslaglagt

Blume
Sport

Trodsede træner: Blume svømmede semifinale

ZZ Top
Nyheder

Dusty Hill er død:

Verdensstjerne blev 72 år 

OL
Sport

Dansk duo vinder OL-bronze

lort
Nyheder

Advarsel:

Hop ikke i vandet

hængt
Nyheder

Fanger hængt i kraner og lygtepæle

Kirsten Birgit
Podcast

Kirsten Birgit:

Tilbage bag mikrofonen 

skybrud
Nyheder

Skybrud vælter ned over Danmark

Philine
Kendte

Bendtners eks:

Scorer ny fodboldspiller

England
Nyheder

England:  Åbner for vaccinerede turister

Per Wimmer
Nyheder

Impulskøb:

Ø til 7,3 millioner

dressur
Sport

Cathrine Dufour:

Må nøjes med 4.pladsen

danseren asta björk smiler
Film og TV

Vild med dans-stjerne:

Mit travleste efterår

nogensinde 

blommer på træ
Livsstil

Haven i august:

Derfor mugner dine

blommer

person med bue pg pil
Krimi

Mand fængslet:

Truede politi med

bue og pil

tre danske pas
Nyheder

Lang ventetid

på nyt pas

biler på motorvej
Nyheder

Her kan du køre

hurtigere på motorvejen

plæneklipper står på græsplæne
Livsstil

Pas på i haven:

Her er sommerens 
skøreste skader

dansere i aktion
Film og TV

Stor overraskelse:

Vender tilbage til

Vild med dans 

skuespiller poserer
Kendte

Tv-stjerne kollapser

under optagelser 

politibil med påskriften politi
Krimi

Tragedie: Hustru

kørte manden ihjel 

Ghita Nørby portræt
Kendte

Ghita Nørby efter shitstorm:

Det har været grusomt

Personer ved bil
Krimi

Efter gaderæs:

Muskelbil beslaglagt

betjent undersøger kørestol
Nyheder

Mand i kørestol kørt ned

Nyheder

Optagelsestal: Langt de fleste får deres førsteprioritet

Ny besked på iPhone
Nyheder

Advarer mod svindel-SMS’er

Det tyske flag udenfor Rigsdagen
Corona

Frygt for fjerde smittebølge breder sig i Tykland

Hest og rytter på banen ved OL
Sport

FAKTA: Sådan gik det Danmark ved OL tirsdag

Mand suger på e-cigaret
Nyheder

Opfordrer til skrap regulering af e-cigaretter

En ung fyr i køredragt
Kendte

Kevin Magnussen sælger luksuslejligheden

Nyheder

Fem er savnet efter kæmpe eksplosion i Tyskland

Dressurrytter på hest
Sport

Dansk dressurhold misser lige akkurat OL-medaljerne

En ældre mand med skæg og pibe
Film og TV

Her er Søren Ryges arvtager 

En kæmpe komet i rummet
Helt vildt

Gigantisk komet på vej

Et Nybolig-skilt bliver plantet i en have foran et hus
Livsstil

Danske boligpriser amok

En tøjbutik med jakker etc. hængende udenfor
Livsstil

Salg af tøj og sko giver rekordstigning i detailsalget

et lyn flænger himmelen
Nyheder

SKYBRUD:

Skynd dig op af vandet 

En blond kvinde
Kendte

Britney vil erstatte sin far som værge med revisor

En blå Tesla og en mørk himmel
Biler

Tesla tidobler overskuddet 

Nyheder

Hedebølger bliver hyppigere og mere ekstreme de næste årtier

soldater ved tank
Helt vildt

Gemte tank fra 2. Verdenskrig i kælderen

Tre ketchupflasker
Mad og drikke

Lad være med at spise den:

Ketchup kaldes tilbage

jesper Hansen med sølvmedalje
Sport

FAKTA: Sådan gik det Danmark ved OL mandag

Retten i Aalborg
Krimi

Par fængsles for trusler og vold mod tre betjente

Portræt Joan Ørting
Kendte

Joan Ørting:

Min seksualitet

har ændret sig

Mads Langer til premiere
Kendte

Langer langer 26 mio. over disken for nyt hus

collage med Seren Williams, Usai Bolt, Lionel Messi og Michael Phelps
Sport

Top 10: Her er de rigeste

OL-atleter gennem tiderne

Rengøring af bord
Nyheder

Undgå dyr flytteregning: 

Sådan sikrer du dit depositum

Degn
Kendte

TV2-vært:

Afslører kæresten

Pink
Nyheder

Verdensstjerne:

Blander sig i trusse-gate

Sport

Dansk Svømmeunion:

Løn til atleter på barsel

Casper c
Kendte

Casper Christensen:

Nu er huset solgt

astralis
Sport

Astralis: Køber 18-årigt dansk talent

Gøhler
Kendte

Skøn video:

Mathilde viser babybulen

græs
Nyheder

Sådan får du liv i din gule græsplæne

ol medalje
Sport

Sådan:

Danmarks første OL-medalje i hus

brande
Nyheder

Skovbrande smelter sammen - folk på flugt

uvejr
Nyheder

Trist sommervejr:

Skybrud og store regnskyl truer

OL
Sport

OL-medaljer

til to 13-årige

Vejarbejde på villavej
Nyheder

Kritik fra flere sider:

Danmark er ikke sikret

mod oversvømmelser

Nyheder

Voldsomt uvejr:

Dele af London

oversvømmet

Portræt Jackie Mason
Kendte

Simpsons-stjerne død

Britney Spears vinker til fans.
Kendte

Britney chokerer igen-igen:

Nyt topløst billede

Jeanette Ottesen i bassinet
Sport

FAKTA: Sådan gik det Danmark ved OL søndag

en kaffebonde filtrerer kaffebønner
Mad og drikke

Prisen på kaffe stiger drastisk 

Rodney Alcala i håndjern og fangedragt
Nyheder

Amerikansk seriemorder dør naturligt - og undgår dødsstraf

Annemiek van Vleuten jubler
Sport

OL-sølvvinder troede,
hun havde vundet:
Jeg følte mig dum