Sass skal vidne mod eks-vennen
Henrik Sass Larsen skal nu møde i retten, som vidne for cafeejerne, der er tiltalt for bestikkelse. Foto: Polfoto, (Jacob Ehrbahn) / POLFOTO
To cafeejere i Køge er tiltalt for at bestikke Henrik Sass tidligere ven Tommy Kamp. Nu skal Sass i vidneskranken for cafeejerne.

Socialdemokraten Henrik Sass Larsen kan nu se frem til at komme i vidneskranken i retten i Roskilde.

Han skal nemlig vidne i sagen om Køge-caféen Vanilla, hvor Sass Larsens tidligere gode ven Tommy Kamp er tiltalt for groft bedrageri. Det skriver Dagbladet Køge.

Den tidligere bykonge Tommy Kamp skal ifølge anklagerne have ladet caféejerne tro, at han ville sørge for en lukrativ udeservering på Køge Torv, hvis han modtog gratis mad og gaver.

"Vi tager til efterretning, at politiet ikke har afhørt Henrik Sass Larsen med en sigtets rettigheder. Og vi tager også til efterretning, at politiet ikke har set anledning til at rejse en sigtelse mod Henrik Sass Larsen. Men vi fastholder, at Henrik Sass Larsen har spist og drukket gratis på Café Vanilla sammen med Tommy Kamp. Derfor agter jeg at indkalde Henrik Sass Larsen som vidne," siger forsvarsadvokat for cafeejerne, Henrik Rasmussen, til Dagbladet Køge.

Nu vil caféejernes advokat så indkalde Sass som vidne i sagen. Ejerne er nemlig også tiltalt for bestikkelsen.

Det var Sass Larsens relation til Køge-rockeren Zusuki-Torben der var med til at spænde ben for ministerkarrieren tidligere på året.

Kilde: Dagbladet Køge