Rygter: Rondaldo scorer bedst når han er fed
Ronaldo, som tidligere har været sin vægt værd i guld for både Real Madrid og det brasilianske landshold. Nu er det tilsyneladende ikke guld, som tynger vægten, men derimod Ronaldo selv. I hvert fald er han af spanske medier blevet beskyldt for at være for tyk.

Dagens rygtebørs begynder med en fodboldspiller, som er gået hen og er blevet godt gammeldags sure på journalisterne.

»Det er absurd, så meget tid vi bruger på at diskutere min vægt! Når jeg scorer mål er jeg stor, når jeg ikke scorer er jeg bare fed,« har Rondaldo sagt ifølge flere medier.

Og lige her på dette sted, var det egentlig meningen, at Rygtebørsen ville skrive om en dansk fodboldspiller, som også er sur på journalisterne, bare for ligesom at hive historien i en dansk retning. Men desværre, så er det ikke lykkedes redaktionen, at finde et egnet eksempel på en dansk spiller, der er sur på journalisterne. (I hvert fald ikke en, som vi turde nævne.)

En anden historie, som måske passer ind i denne spalte er nyheden om, at Arsenals fans planlægger en rigtig varm velkomst til holdets tidligere stjerne Ashley Cole, som nu stiller op i blåt for Chelsea.

Ifølge BBC er der blevet trykt en hulens masse falske pengesedler, som Arsenals fans skal stå og vinke med, når Cole løber på banen. Det skulle så være et vink med en vognstang om at Ashley Cole er grisk og kun tænkte på pengene, da han skiftede klub.

Det er selvfølgelig muligt, at pengene har haft indflydelse på Coles skifte, men her på Rygtebørsen tror vi nu, at kammeratskabet i Arsenal også kan have haft indflydelse.

I hvert fald står Coles tidligere holdkammerat i Arsenal målmand Jens Lehmann nu frem og bakker sin gamle ven op. Da han hørte om supporternes planer om at genere deres tidligere idol, lød tyskerens opfordring:

»Selvfølgelig skal han ha? den!!.«

De er nu så herlige de tyskere.