Rygtebørsen om Andy McLarens temperament
Rygtebørsen lægger ud i det iltre hjørne af skotsk fodbold. Det handler ikke om Thomas Gravesen, men om den 33-årige skotte Andy McLaren, som havde noget svært ved at holde snor i sit temperament, da Dundee måtte se sig slået 2-1 på udebane mod Clyde i den bedste skotske række.

Tre minutter før tid sendte han en albue i hovedet på Clydes Eddie Malone og måtte indkassere sit andet gule kort. Men det var først herfra, at det gik grueligt galt for den gode McLaren.

På vej ud af banen fik han plantet en kæberasler i ansigtet på Michael McGowan, men smart som han var, skyndte McLaren sig ud gennem spillertunellen, inden dommeren nåede at straffe ham for forseelsen.

Det lykkedes ham dog ikke at slippe ustraffet, for efter kampen blev kan kaldt hen til dommernes omklædningsrum og præsenteret for endnu et rødt kort. Stopper det her? Nix. På vej hjem fra stadion kunne den iltre skotte ikke dy sig for at give døren til dommerlokalet et spark, og det udløste så endnu en ?pølsemad?, skriver skotske medier. Han kan nu se frem til en længere karantæne.

»Jeg må sætte mig ned og snakke med ham, fordi Andy?s dårlige disciplin har kostet os nogle gange i denne sæson,« siger Dundees spillende manager, Alex Rae, ifølge The Sunday Times.

Det er ikke så lidt, moderne dommere skal stå model til. I denne juletid har det engelske fodboldforbund dog valgt at forsøde tilværelsen en smule for det udskældte folkefærd. Henover højtiden har deres koner fået lov til at overnatte på dommernes hotelværelser op til store kampe.