Rumvæsner vil udrydde menneskeheden

Hvis vi ikke snart stopper med at forurene planeten vil rumvæsner udrydde menneskeracen, advarer forsker.
Der er gode grunde til at være klimavenlige det næste stykke tid. Rumvæsner har os nemlig i kikkerten, fordi vi er på nippet til at forurene hele universet- og det vil de ikke finde sig i.
Der er gode grunde til at være klimavenlige det næste stykke tid. Rumvæsner har os nemlig i kikkerten, fordi vi er på nippet til at forurene hele universet- og det vil de ikke finde sig i. Foto: Mark Wilson / POLFOTO

Rumvæsner vil udslette menneskeheden for at sikre andre civilisationers overlevelse. Intet mindre.

Det skal angiveligt være den store udledning af drivhusgasser som vil tiltrække væsner fra det ydre rum og de vil bestemt ikke være glade for, hvad vi har gjort ved vores planet. Det skriver guardian.co.uk, der har fået fingre i en ny rapport.

Forskerne bag rapporten oplyser, at vi ved at begrænse udledningen af drivhusgasser vil kunne redde menneskeheden fra et alien-angreb.

Rumvæsnerne vil nemlig kunne se ændringer i Jordens atmosfære som symptomer på en civilisation der har mistet kontrollen. Derfor vil rumvæsnerne tage drastiske foranstaltninger for at undgå at menneskeheden bliver en for alvorlig trussel mod universets overlevelse.

Dette scenarie er beskrevet i en rapport fra Pennsylvania State University, i rapporten betoner de dog, at det højst sandsynligt ikke vil ske. Men samtidig også, at det kunne spille en rolle i det møde som endnu venter mellem rumvæsner og menneskeheden.

Kilde:Kilde: guardian.co.uk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.