René Holten Poulsen: Vi forberedte os på omdans
René Holten Poulsen og Jenna Bagge dansede en jive til tonerne af nummeret "In The Mood" fredag aften i "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Scanpix
René Holten Poulsen kom i centrum fredag aften, og det tog pusten fra ham et kort øjeblik.

Det kom lidt som en mavepuster, da Britt Bendixen fredag aften var særdeles hård i sin kritik af kajakroer René Holten Poulsen.

Det fortæller roeren, efter at det fra Britt Bendixen havde lydt, at René Holten Poulsen og danseren Jenna Bagge ikke havde trænet nok, samtidig med at hun betvivlede hans begavelse.

- Selv om Britt ikke siger det, så træner vi altså fuldstændig vanvittigt meget. Vi holder ikke mange pauser, sagde René Holten Poulsen efter programmet og tilføjede:

- Det var ikke så rart, men sådan er det. Jeg vælger at tro, at hun havde en dårlig dag.

Men dommerens hårde ord gjorde også, at parret forberedte sig på at skulle i omdans, fortalte René Holten Poulsen.

Seerne valgte dog at sende Jenna Bagge og René Holten Poulsen direkte videre, og det skabte lettelse.

- Vi håber, at folk bliver ved med at hjælpe os. For selv om jeg er dårlig til at danse, så er det rigtig sjovt, og jeg synes, at jeg lærer rigtig meget af det, lød det fra OL-roeren, der også glædede sig over at have fået en undskyldning fra Britt Bendixen.

- Jeg er glad for, at hun sagde undskyld. Det er dejligt. Den skal nok lige have et par dage til at sive ind, lød det fra ham.

/ritzau/FOKUS