Grådkvalt roer er færdig i Vild med dans

For René Holten Poulsen blev fredag aften den allersidste gang på dansegulvet i det populære show.
Roeren René Holten Poulsen er ude af Vild med dans.
Roeren René Holten Poulsen er ude af Vild med dans. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Fredag aften blev syv par til seks i "Vild med dans". Dermed er halvdelen af feltet skåret af, siden de 12 par i starten af september begyndte at dyste om at vinde konkurrencen.

For roeren René Holten Poulsen og Jenna Bagge blev drømmen om en sejr i showet knust, da de blev smidt ud af seerne efter en omdans mod Mie Ø. Nielsen og Mads Vad.

I denne sæson har René Holten Poulsen været i fokus, da dommer Britt Bendixen undervejs fik fortalt ham, at han måske var mindre begavet, end hun havde troet, fordi han ikke lærte dansene hurtigt nok. Han fik dog en undskyldning efterfølgende.

Sæsonens første otte-taller blev uddelt, da skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke og hendes partner, Michael Olesen, og skuespillerinden Iben Hjejle og hendes partner, Morten Kjeldgaard, hver især brillerede med deres danse.

- Det er uhørt, at vi på det her tidspunkt i sæsonen ser så god en dans, sagde dommer Jens Werner til Sofie Lassen-Kahlke.

Aftenen bød på både paso doble, slowfox og vals, og var for parrene sidste gang, de kun skulle koncentrere sig om en enkelt dans.

Fra næste fredag skal parrene nemlig optræde med to danse i hvert show, og konkurrencen intensiveres dermed yderligere.

"Vild med dans" sendes hver fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.