Reality-stjerne anholdt for voldtægt i tv
Fissan, som han kaldes, er blevet anholdt under mistanke for voldtægt. Foto: Pressefoto
Det er angiveligt gået helt galt for reality-stjernen Fissan under optagelserne til show på Kanal 5. Nu anholdt for voldtægt.

Der er masser af druk, hor og endda vold, når Kanal 5 sender Kongerne fra Marielyst.

Det vilde reality-show er nu videreudviklet til Kongerne af Rømø, der nu er ved at blive optaget.

Men det er ifølge en anmeldelse fra en kvinde gået helt, helt galt for en af deltagerne.

Deltageren, der kalder sig Fissan, er i nat blevet anholdt for voldtægt, det skriver ekstrabladet.dk.

Den 24-årige deltager havde i nat en pige med hjemme i huset, hvor deltagerne bor. De havde sex og nu har kvinden anmeldt Fissan for voldtægt.

Han er lørdag formiddag fortsat i Syd- og Sønderjyllands Politis varetægt. Det bekræfter informationschef hos SBS Media, Jesper Jürgensen overfor ekstrabladet.dk.

- Fissan, pigen og hendes veninde mødtes i byen ved 1-tiden i nat. Pigerne tog med hjem i huset ved 2-tiden, hvor de festede og blandt andet var i spaen. Fissan og pigen havde samleje lidt i 3, og pigerne forlod huset igen kl. 3.14. Klokken 5.38 kommer politiet til huset og anholder og afhører, siger Jesper Jürgensen til ekstrabladet.dk.

De øvrige deltagere se samlejet igennem et vindue - de er også blevet afhørt.

- Vi tager anklagerne meget alvorligt, og derfor arbejder vi tæt sammen med politiet. Men det er vores opfattelse efter at have set optagelserne, at der ikke er tale om en voldtægt. Det er samleje mellem to mennesker, siger Jesper Jürgensen til mediet.

Kilde: ekstrabladet.dk