Politiet efterlyser voldsmand: Slog buschauffør, der blot passede sit arbejde
På billedet til venstre ser mand den 25-30-årige mand slå buschaufføren. Kvinden i midten ønsker politiet også at tale med. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
En buschauffør blev slået med knyttet næve, da han påtalte, at et buskort var ugyldigt. Politiet efterlyser nu en gerningsmand af anden etnisk oprindelse end dansk.

En mand mellem 25 og 30 år efterlyses nu af Midt- og Vestsjællands Politi efter en voldsepisode i Ringsted i slutningen af juni.

Gerningsmanden steg om bord på buslinie 401 ud for Nørretorv i Ringsted.

Ved indstigningen viste manden et ugyldigt buskort. Det påtalte buschaufføren, men efter en kort samtale om buskortet slog gerningsmanden uden varsel buschaufføren med knyttet næve i ansigtet.

Herefter flygtede gerningsmanden i løb ad Nørregade og forsvandt ad Dronning Margrethesvej, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Gerningsmanden beskrives som 25-30 år, af anden etnisk oprindelse end dansk, almindelig af bygning og cirka 185 centimeter høj.

Han havde på gerningstidspunktet kort sort hår og tyndt sort overskæg.

Han var iført sort kort jakke, grå/blå bukser og lyse kondisko. 

Han talte dansk med accent.

Sammen med gerningsmanden steg en udenlandsk kvinde, iført lilla/lyserødt hovedtørklæde, grå lang trøje, hvid bluse og lilla/lyserøde bukser, ind i bussen.

Kvinden medvirkede ikke ved voldsepisoden, men er endnu ikke identificeret.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker nu begge personer identificeret med henblik på afhøring om episoden.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 4635 1448 eller via nærmeste politiet på telefonnummer 114.