OB køber gammel keeper-kending hjem
Her er Jesper Christiansen i FC København-trøjen, hvor han på fem år spillede 210 kampe i Superligaen. Foto: Scanpix/Reuters/Sebastien Pirlet
Det er gensynets glæde i dag, hvor det fynske fodboldflagskib OB henter den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen hjem.

Længere tids spekulation og hårde forhandlinger munder nu ud i, at OB har købt målmanden Jesper Christiansen.

Den 33-årige målmand er blevet købt fri af sin kontrakt i den svenske klub IF Elfsborg og har fået en kontrakt på tre og et halvt år.

Det har længe været den tidligere FC København, Wolfsburg og Glasgow Rangers målmands ønske at vende hjem til Danmark, så han kommer tættere på sine børn.

Og han vender hjem til en klub, hvor han tidligere har haft succes i perioden fra 1998 til 2000.

"OB har haft et mindre godt efterår, men det ændrer ikke på, at OB skal kæmpe med i toppen, og det er en af mine store målsætninger at være med i toppen og at være med til at spille europæisk fodbold. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at komme hjem til min gamle klub," siger Jesper Christiansen til klubbens hjemmeside.

Den fynske klub havde et meget skidt efterår, hvor de fynske netmasker ofte blafrede. Det kostede målmandsprofilen Stefan Wessels posten til reserven Mads Toppel.

Tildelingen af trøjenummer et til Jesper Christiansen mere end antyder, at han er fremtidens førstevalg i den stribede startopstilling.

"Vi får tilknyttet en målmand i landsholdsklasse, og vi ser meget frem til at have Jesper i truppen, hvor vi både glæder os til de kvaliteter han kan tilføre på banen og den rutine han kan spille ind med udenfor banen," siger sportsdirektør Poul Hansen.

Jesper Christiansen har spillet 11 kampe på landsholdet.

Kilde:OB.dk