OB-anfører i øjeblikkeligt klubskifte
Chris Sørensen skal nemlig spille for 1. divisionsklubben Randers FC de kommende to år. Foto: Ernst van Norde / arkiv / POLFOTO
1. divisionsklubben Randers FC har skrevet kontrakt med OB-spiller Chris Sørensen, der stopper i den fynske klub med øjeblikkelig virkning.

OB's superligamandskab skal til at se sig om efter en ny anfører.

Holdets nuværende, Chris Sørensen, skal nemlig spille for 1. divisionsklubben Randers FC i de kommende to år. Et skrifte, der træder i kraft allerede 10. januar, skriver Randers FC i en pressemeddelelse.

Den 34-årige venstre back havde oprindeligt kontrakt med OB frem til sommeren 2012.

Men skiftet er ifølge meddelelsen foregået i enighed mellem alle tre parter.

"Det har været undervejs nogle år, og nu er beslutningen om et skifte taget. Jeg kommer til en klub med ambitioner og en tro på tingene, også selv om det lige nu hedder 1. division. Men jeg har stadig ambitioner om at komme til at spille i Superligaen," lyder det fra Chris Sørensen.

Ifølge Randers FCs cheftræner Michael Hemmingsen bliver venstrekanten en vigtig spiller for netop at få kronjyderne tilbage i landets bedste liga.

"Jeg er helt sikker på, at Chris kan bidrage med en masse, ikke mindst på baggrund af hans store erfaring i OB. Det er en sulten spiller, der kommer "hjem" til Randers, en spiller af en meget høj kaliber," forklarer han.

Chris Sørensen startede i sin tid karrieren i Randers for klubben Freja FC, men skiftede i 2002 til Vejle kort før Randers FC blev dannet.

Kontrakt med Randers varer i første omgang to år frem til den 31. december 2013.