Nøddesbo ude af EM
Jesper Nøddesbo jubler efter scoring i VM-finalen mod Frankrig. En kamp han spillede med blåt øje og brækket næse. Foto: Lars Krabbe / POLFOTO
Barcelonas stærke stregspiller Jesper Nøddesbo bliver ikke klar til EM i Serbien.

Jesper Nøddesbo bliver ikke klar til starten af EM-slutrunden, der begynder den 15. januar. Det var den nedslående melding til landsholdstruppen, da den stærke streg i dag blev undersøgt at fysioterapeut Peter Poulsen.

"Vi vurderer, at Jespers ryg skal genoptrænes stille og roligt oven på hans diskusprolaps, og at det ikke vil være forsvarligt at lade ham spille med fra starten af EM," siger landsholdets fysioterapeut Peter Poulsen til DHF's hjemmeside.

Han vil dog ikke afvise, at Nøddesbo kan blive klar til senere i turneringen, hvis der skulle blive behov for det. Hovedpersonen selv er også trist over meldingen.

"Jeg er naturligvis irriteret over at skulle sidde udenfor uden selv at ville det, men jeg kan sagtens se det fornuftige i ikke at forcere. Gør jeg det, vil jeg risikere, at skaden bryder op og bliver meget værre," siger Jesper Nøddesbo ifølge håndboldforbundets hjemmeside. Han glæder sig til gengæld til at spille OL i London senere på sommeren.

Jesper Nøddesbo var ikke blandt de 14 spillere, der blev udtaget til EM lige før jul, da man ville afvente, hvor genstridig barcelonaspillerens rygskade er. Det betyder, at der stadig er to pladser at kæmpe om i truppen.

via Listen To News