Mand taget på fersk gerning - voldtog datter
En 33-årig man er sigtet for at have voldtaget sin steddatter gennem flere år. Foto: colourbox
33-årig mand fra Hornsherred blev torsdag ved Retten i Hillerød varetægtfængslet i fire uger. Han er sigtet for misbrug af sin steddatter.

Torsdag morgen blev en 33-årig mand fra Hornsherred fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hillerød. Han er sigtet for at have misbrugt sin i dag 14-årige steddatter igennem en længere årrække siden 2004.

Manden blev opdaget tidligere i januar, da pigens mor tog ham på fersk gerning, mens han angiveligt endnu engang forsøgte at have samleje med pigen. Det skriver sn.dk.

Misbruget skal ifølge anklagerfuldmægtig ved Nordsjællands Politi, Naja Larsen, have fundet sted siden pigen var syv år gammel.

Den 33-årige blev af retten varetægtfængslet i fire uger indtil 23. februar. Ifølge anklageren erkendte den 33-årige delvist et af de seks forhold. Manden nægtede dog de forhold, som ligger tilbage i tiden, men han erkendte at have misbrugt pigen i de senere år.

Misbrugene har angiveligt fundet sted på flere adresser i Jylland. Derudover på adressen i Hornsherred, da familien flyttede til Sjælland.

Manden valgte ikke at kære varetægtsfængslingen. Han blev anholdt i går formiddags.