Lufthansa aflyser fly til og fra København

Lufthansa strejker tirsdag formiddag. Se her, om dit morgenfly fra Frankfurt kan være ramt af aflysningerne.
Foto: Københavns Lufthavne

Det tyske flyselskab Lufthansas personale i Frankfurt er igen gået i strejke denne gang i både Frankfurt og Berlings Tegel-lufthavn.

Strejken gik i gang tirsdag morgen klokken 06.00 i Frankfurt, der er et af Europas store trafikknudepunkter, og klokken 05.00 i Berlin. Strejken varer otte timer.

Mange fly - også til og fra København er aflyst. Hvilke fly, der er ramt kan findes på http://www.lufthansa.com og http://www.frankfurt-airport.com men tjek også nedenstående for, om dit morgenfly kan være aflyst.

Lufthansa har blandt andet aflyst flyet klokken 07.10 fra Frankfurt til København og returflyvningen 09.15. Derudover er følgende destinationer blandt andre ramt.

Manchester, Dublin, Istanbul, Tripoli, Bruxelles, Bukarest, London (Gatwick og Heathrow), Rom, Zürich, Milano, Birmingham, Nice, Wien, Paris, Geneve, Budapest og Sofia,

Derudover er der aflysninger til varmere feriedestinationer som blandt andet Mallorca, Marseille, Lyon, Athen, Porto, Lissabon, Paris og Barcelona og Madrid, samt skandinaviske byer som København, Stockholm, Göteborg og Oslo.

Den tyske indenrigstrafik er også ramt med aflysninger til tyske byer som Berlin, Hamburg, Bremen, Dresden, Hannover, München og Düsseldorf.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.