Kendt tv-vært fik en datter
Louise Bjerregaard ved ikke, hvad der skal ske, når hendes barsel slutter. Foto: Ulla Voigt, DR
Louise Bjerregaard har fået barn nummer to - en lille pige, der skal hedde Ida.

Tv-værten Louise Bjerregaard stråler af babylykke.

Hun er nemlig blevet mor til en lille pige, der skal hedde Ida, skriver Billed Bladet.

Louise Bjerregaard fødte Ida på Rigshospitalet, hun vejer 3508 gram og er 52 centimeter lang. Sønnen Kaj på fire år er meget begejstret for sin lillesøster.

- Kaj er så sød ved sin lillesøster, og bare hun siger en lyd, siger han: "Så, så, baby". Faktisk er det svært for Ida at få fred til at sove, fordi storebror helst vil være ved hende hele tiden, fortæller den nybagte mor til billedbladet.dk.

Den 39-årige tv-vært klarede fødslen uden kejsersnit, selv om datteren var en 'stjernekigger'. Det betyder, at barnet modsat normalt kigger opad og kan gøre fødslen vanskelig.

Nu står den på barsel med familien, som Louise Bjerregaard nyder i fulde drag. For nylig meddelte DR ellers, at hendes kanal DR Update lukker fra årsskiftet, så tiden må vise, hvad der skal ske bagefter.

- Jeg aner ikke, hvad der skal ske, eller hvilken slags program jeg så skal lave, men jeg hører nærmere i løbet af efteråret. Foreløbig nyder jeg bare vores lille ny, og det er en fantastisk følelse, siger tv-værten ifølge billedbladet.dk.

Kilde: billedbladet.dk