Håndbolddrengene håber på comeback
Håbet om semifinalen lever stadig på landsholdet. Foto: OLESEN PETER HOVE / POLFOTO
Håndboldherrerne håber på sejr mod Tyskland og Sverige, så håbet om semifinalen kan forblive intakt.

Er der virkeligt stadig håb for, at Danmark når semifinalen til EM i håndbold?

Der skal som absolut minimum en sejr i kassen mod Tyskland i aften - og på onsdag mod Sverige - hvis danskerne skal bevare håbet om at komme i EM-semifinalen.

Derudover skal de øvrige resultater flaske sig til danskernes fordel. Tyskland spillede uafgjort mod værtsnationen Serbien, hvilket sendte Danmarks håb om en semifinale på skrump. Og spillerne erkender, at håbet er lidt mindre grønt, end det var tidligere.

"Vi vil selvfølgelig stadig opsøge den lille, lille mulighed, der er. Men hvorfor fanden kunne Serbien ikke lige vinde, så havde det set rigtig, rigtig fornuftigt ud. De førte med seks. Vi sad og så kampen, og stemningen var rigtig god efter vores egen sejr. Men den faldt noget til jorden, da tyskerne udlignede," siger højrebacken Kasper Søndergaard til sporten.dk.

Håndboldherrerne krydser stadig fingre for, at de kan få fire point hjem i mellemrundens sidste to kampe - og for at lykken vender for både Tyskland, Serbien og Polen i deres sidste kampe.

"Der er kun en ting at gøre, og det er at vinde hver eneste kamp og koncentrere os om, hvordan fanden vi får det bedste ud af det og så se, om resultaterne flasker sig," siger Mikkel Hansen til sporten.dk.

Mikkel Hansen scorede intet mindre end 12 mål under kampen mod Makedonien.

Kilde: sporten.dk