Frank Jensen får ny spindoktor
Frank Jensen får ny pressechef. Foto: Jasper Carlberg
Tidligere redaktør på fagbladet Journalisten og Politiken Jakob Elkjær fortsætter som pressechef for overborgmester Frank Jensen.

En borgmester i København er per definition i skudlinjen fra alle sider. Derfor har overborgmester Frank Jensen fået en ny, dygtig mand, som skal holde ham væk fra de dårlige historier og fremføre de gode.

Det bliver den nuværende medieredaktør på Politiken, Jakob Elkjær, som er blevet ansat som ny pressechef i overborgmester Frank Jensens sekretariat på Københavns Rådhus.

Elkjær er uddannet journalist og har siden 1996 været ansat på Berlingske, Politiken, Ritzau, Information, fagbladet Journalisten og senest altså senest som medieredaktør på Politiken.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet - og med de for mig helt nye udfordringer. København er i en rivende udvikling, og den vil jeg gerne bidrage til og være en del af," siger Jakob Elkjær.

Jakob Elkjær tiltræder 1. marts og afløser Amalie Kestler, der ved årsskiftet tiltrådte som politisk redaktør på Information.