Folkekær tv-kendis tæt på skilsmisse
Det smil, der ellers kendetegner Bubber, forsvandt fra hans læber, da konen ville skilles. Arkiv Foto: Wikimediacommons/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported/Knud Winckelmann
Bubbers kone truede med at skride, hvis ikke han gik til psykolog.

Det smil, der ellers kendetegner den velkendte tv-vært Bubber, stivnede i en sådan grad i januar i år, da hans kone gav ham et uventet ultimatum:

"Gå til psykolog, eller jeg skrider," var den korte og kontante udmelding fra hans kone gennem 20 år, Christina, kaldet Ibsen.

I bogen 'Bare Bubber', der udkommer 30. august, løfter den 46-årige tv-vært sløret for sit livs hidtil alvorligste personlige krise.

"Det var virkelig et wake-up-call. Jeg havde overset alle blinkende lamper, selv om jeg i dag godt kan huske, at hun var begyndt at blive lidt mut og havde mistet sin passion og begejstring. Og samtidig havde hun travlt med at gå til sygeplejerske-eksamen. Men jeg anede ikke, hvor galt det var fat," siger Bubber i et interview med Ekstra Bladet.

Og de oversete advarselslamper fik fruen til at pakke sine sager og tage væk en uge, mens hun overlod husholdning og teenageunger til den rystede Bubber

"Jeg blev ved med at spørge hende hvorfor, hvad der var galt og så videre, men hendes eneste svar var, at det måtte jeg selv finde ud af. Hun følte, at hun havde viftet med så mange vognstænger, uden at jeg fattede noget som helst. Men samtidig havde hun også skrevet en seddel med tre navne og numre på psykologer," siger han.

Parret har nu fundet sammen igen, og Bubber har lært, at kærlighed alene ikke er nok for at få et parforhold til at fungere.

"Da ordene faldt, kunne jeg ikke mærke noget som helst, men for første gang blev jeg klar over, at jeg kunne miste alt det, jeg hidtil bare tog for givet og troede på. Ibsen er jo det halve af mit liv. Min historie. Mine børns mor ... Jeg blev chokeret over, hvor sårbar jeg var ... hvor let det er at miste noget, der er så svært at bygge op, fortæller han.

Kilde: Ekstra Bladet