Ghita: Ja, jeg sover hos 20 år yngre kollega
Ifølge Se og Hør har de i denne uges blad 'afslørende billeder' af Ghita med en yngre kollega. Foto: POLFOTO, AP, Posselt Lærke
- men han er ikke min elsker! Den fornyelig fraskilte skuespillerinde Ghita Nørby afviser ugeblads historie om, at hun har fået ny kæreste.

'Nyskilte Ghita flytter ind hos skuespiller' og 'Jeg elsker ham'.

Disse to overskrifter ledsaget af et billede af sig selv ved siden af kollegaen Søren Sætter-Lassen er skuespillerinden Ghita Nørby i dag vågnet op til, når hun kigger på forsiden af Se og Hør.

Den 76-årige folkekære diva blev for nylig separeret fra sin mand gennem 27 år, musikeren Svenn Skipper, og det satte straks gang i spekulationer om årsagen til bruddet.

Nu afslører det kulørte ugeblad, at Ghita Nørby siden 15. august har delt folkeregisteradresse med den 20 år yngre kollega, og bladet mere end antyder, at de to udgør et nyt showbizz-par.

Men den påstand afviser pr-folkene bag skuespillerinden nu i en pressemeddelse.

"Da vi har modtaget flere henvendelser fra pressen vedr. et formodet forhold mellem Ghita Nørby og Søren Sætter-Lassen, vil vi gerne undestrege, at disse formodninger intet har på sig og derfor ikke er sande. Ghita Nørby og Søren Sætter-Lassen er gode kollegaer og har været venner i mange år," lyder det i en pressemeddelse fra Have Kommunikation på vegne af skuespillerinden.

Ghita Nørby har tidligere selv udtalt til Ekstra Bladet, at hun efter skilsmissen endnu ikke har fundet et nyt, fast sted at bo, men i stedet overnatter hos forskellige gæstfri venner.

Kilde: Se og Hør og Ekstra Bladet