Fakta-ejer meldt til politiet: "Det er virkelig usympatisk"
Henning Pedersens hus (tv) på Skaboeshusevej 101 og naboen Fakta i nummer 103. Skellet mellem de to grunde er fortsat ikke blevet ordnet. Foto: Google Street View
Meter-højt ukrudt og byggeaffald flyder mellem en privat bolig og en Fakta-butik.

Først var chauffør Henning Pedersen træt af, at en mindre skov blev fældet til fordel for et butiksområde ved Skaboeshusevej i det nordlige Nyborg.

Nu er han træt af, at selv om det er mere end to år siden, at han har fået en Fakta-butik som nabo, er skellet og området mellem de to grunde aldrig blevet beplantet og gjort færdigt.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Mellem de to grunde roder det med byggeaffald og meter-højt ukrudt - noget som står i kontrast til Henning Pedersens pæne have, og som ikke gør det nemt for chaufføren, som har sit hus til salg.

Nu er kommunen gået ind i sagen, og har anmeldt investeringsselskabet til politiet.

- Jeg synes, det er virkelig usympatisk, at investeringsselskabet handler på denne måde. Jeg ved godt, der er noget med flere forskellige tidligere ejere og diskussioner om, hvem der skal gøre hvad. Men på den måde bliver Henning jo bare en lus mellem to negle, siger Per Jespersen, formand for Nyborg Kommunes Tekniske Udvalg, til Fyens Stiftstidende.

Politianmeldelsen går på tre ting: Mangelfuldt plankeværk mellem Fakta-grunden og Henning Pedersens ejendom, manglende plantebælte og byggeaffald, der ligger og flyder.

Fakta fortæller til avisen, at man også her er træt af situationen, men at de som lejere ikke har direkte indflydelse på situationen.

Også kommunen har været længe om, at få en tidligere lastbil-parkering planeret og tilsået, men det sker nu, meddeler Plan- og Bygafdelingen.