Englændere vil have rød dansker på banen
Selvom Anders Lindegaard har stået næsten fejlfrit i Manchester United, er han ifølge den danske landstræner Morten Olsen ikke tæt på at slå Thomas Sørensen af holdet, når det kommer til spilletid i rødt og hvidt. Foto: Miguel Riopa, AFP
Nu hagler kritikken ned over Uniteds spanske målmand igen.

Drop på drop på drop har gjort folkestemningen ond mod Manchester Uniteds spanske målmand, David de Gea.

Nu kræver en række engelske medier, at spanieren kyles på bænken og afløses af danske Anders Lindegaard; et krav der er forøget i styrke efter de Geas seneste fejl. Her kostede han et mål i nytårsnederlaget på 2-3 til Blackburn.

Den store avis Daily Mirror undrer sig højlydt over, hvorfor manager Alex Ferguson satte Lindegaard af, uden danskeren havde lukket mål ind i fem ligakampe.

"Efter De Geas dyre fejl er tiden kommet for Ferguson til at give Lindegaard en fortjent række kampe i startopstillingen," skriver avisen på sportslederplads.

Daily Express mener, at de Gea mangler Anders Lindegaards overblik og ro i feltet, hvilket gør forsvarsspillerne usikre, og goal.com antyder, at spanieren kun beholder handskerne på, fordi han var et hundedyrt indkøb til et trecifret millionbeløb.

Anders Lindegaard har blot lukket ét mål ind i sine seks betydningsfulde førsteholdskampe for Manchester United målet