EM-topscorer til FCK Håndbold
FCK Håndbold har skrevet kontrakt med EM-topscoreren Nadine Krause fra det tyske landshold.

FCK Håndbold er blevet enig med den tyske landsholdsspiller, Nadine Krause, om en tre-årig aftale gældende fra 1. juli 2007. Hun repræsenterer i øjeblikket TSV Bayer Leverkusen 04 i den bedste tyske liga.

Den 24-årige Nadine Krause, der har spillet 108 landskampe for Tyskland, var en af sit lands absolut bærende kræfter ved det netop overståede EM i Sverige. Trods sygdom i ugerne op til EM-slutrunden blev hun med 58 mål turneringens topscorer, og hun blev endvidere udtaget til All Star-holdet som bedste venstre back.

I december 2005 blev hun topscorer med 60 mål under VM i Skt. Petersborg, hvor tyskerne blev nummer 6.

En komplet spiller

Som de fleste andre danske klubtrænere har FCK Håndbolds cheftræner, Thomas Hylle, fulgt Nadine Krause over en længere periode, og han lægger ikke skjul på sin begejstring over, at hun trækker i den hvide trøje til sommer.

»Nadine er en komplet spiller. Statistikken taler sit eget sprog omkring hendes offensive effektivitet, men for mig er det mindst lige så vigtigt, at hun er stærk i defensiven og i kontraspillet. Hun har fået håndbold ind med modermælken, idet hendes far er dygtig elitetræner i Tyskland, og det afspejler sig blandt andet i en fremragende taktisk forståelse og en betydelig boldsikkerhed,« siger han.

Optimale rammer

Nadine Krause ser frem til at gøre flere af sine landsholdskammerater selskab i verdens bedste liga. Hun havde flere muligheder blandt danske klubber, men valget faldt altså på klubben i landets hovedstad:

»Der er en plan med tingene i FCK Håndbold, og det tiltaler mig, at man bygger tingene op på en rolig og solid måde såvel klub- som spillemæssigt. Jeg betragter det som en stor personlig udfordring at skifte til verdens bedste liga, men jeg er sikker på, at jeg netop i FCK vil få de optimale rammer til at udvikle mig yderligere. Og så glæder jeg mig til at bo i København,« siger hun.