VORES VALG Duel mellem Løkke og Thorning udskudt
Thorning og Løkke skal ikke mødes alligevel. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidts tv-duel i aften er udsat til næste søndag.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt skulle være mødtes til duel i aften på DR1.

Duellen bliver dog ikke til noget.

"Vi har gerne villet sende duellen en søndag tættere på valget. Vi har ikke fået det endeligt bekræftet endnu, men vi regner med at have en duel mellem Helle Thorning og Lars Løkke næste søndag. I aften sender vi vores valgmagasin Kandidaterne, og det har vi sendt ud for et par dage siden," forklarer Ralf Andersson, ledende redaktionschef på DR Nyheder, til Newspaq.

Ifølge B.T. er der sket en fejl i DR. Ved planlægningen af duellen i forbindelse med valgets udskrivelse er DR kommet til at invitere Lars Løkke Rasmussen til duel i dag, 4. september, og Helle Thorning Schmidt til duel 11. september. De to partiformænd og deres bagland har altså krydset hver sin dato af.

Avisen skriver, at DR har forsøgt at flytte duellen til næste søndag, men det har Lars Løkke Rasmussen ikke kunne give garanti for.

Hos DR afviser man, at der er sket en fejl. Man har bare været interesseret i en omrokering, fordi valgdagen i år ligger en torsdag og ikke en tirsdag som sædvanlig.

Søndag 11. september vil man altså kunne følge duellen mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen på DR. Tirsdag 13. september er der partilederrunde, inden valgkampen afsluttes med endnu en duel mellem statsministerkandidaterne onsdag 14. september.