VORES VALG

Helge Adam styrtet på cykel

Konservativt comeback-kid sat fysisk ud af spillet.
En ganske alvorlig sygdom fik Helge Adam Møller til at annoncere sin exit fra dansk politik. Men pludselig fik han det bedre, og så røg pensionsplanerne på gulvet.
En ganske alvorlig sygdom fik Helge Adam Møller til at annoncere sin exit fra dansk politik. Men pludselig fik han det bedre, og så røg pensionsplanerne på gulvet. Foto: Joachim Adrian/POLFOTO / POLFOTO

Han har netop afblæst sin politiske retræte og er derfor gået i hård træning for at gennemføre endnu en valgkamp.

Men i dag styrtede Helge Adam Møller på cyklen under den fysiske del af valgkampstræningen, og det kostede en brækket hånd. Der brækkede to steder.

"Jeg havde været ude og cykle 50 kilometer for at få lidt frisk luft til hjernen, det har man brug for i denne tid, da jeg styrtede 100 meter fra mit hjem i Næstved. Jeg kom rundt om et hjørne, hvor en bil holdt lidt anderledes end normalt, jeg blokerede forhjulsbremsen og røg ud over styret. Heldigvis havde jeg hjelm på, men fik nogle store hudafskrabninger og et brækket håndled," fortæller Helge Adam Møller i en pressemeddelelse.

Helge Adam Møller har skiftet valgkreds fra Midtsjælland nær hans bopæl i Næstved og til Vestjylland, hvor det politiske slag nu skal slås i Herning.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.