Drømmestof: Arsenal tiljubler hjemvendt helt
Thierry Henry efter sit comeback-mål. Foto: (Matt Dunham/AP/POLFOTO) / POLFOTO
Thierry Henry lagde alen til sin allerede anselige heltestatus i Arsenal, da han i sit comeback for klubben scorede kampens eneste mål.

Medier, træneren, og fans jubler over den for en stund-hjemvendte Arsenalspiller, Thierry Henry, som mandag sikrede Arsenal en hårdt tiltrængt 1-0 sejr over Leeds United.

Koret ledes af cheftræner Arsene Wenger, som synes, at den måde, Henry vendte hjem til klubben på, var "drømmeagtig."

"Det var den slags historie, du ville fortælle til små børn, som du ville fortælle en historie om fodbold," lyder skudsmålet fra den begejstrede træner ifølge Belfast Telegraph.

34-årige Thierry Henry spiller i dag for New York Red Bulls, men er i den amerikanske fodboldligas vinterpause blevet hyret på en lejeaftale, som gælder for januar og februar.

Henry spillede i den rød-hvide Arsenaltrøje fra 1999 til 2007 og er med 226 pletskud den mest scorende Arsenalspiller i historien.

Forventningerne til hans comeback har da også været enorme blandt klubbens fans, og de er ikke skuffede over Henrys 'debutkamp'.

På Facebook bobler fansene af begejstring over den hjemvendte helt. Omkring 14.000 personer har kommenteret på Henrys mål, mens mere end 108.000 fans 'synes godt om' angriberens bedrift.

"Simpelthen FANTASTISK!!! Har set det igen og igen," skriver en enkelt fan i debattråden, der vokser med mere end 100 lovprisninger i minuttet.

Kommentarerne veksler mellem velkommen hjem-hilsner, taksigelser og overstrømmende ros til "kong Henry," som adskillige kalder ham.

Henry er selv glad for, at han kunne indfri de enorme forventninger allerede i første kamp, men han nedtoner allerede forventningerne til de kommende kampe.

"Jeg vil prøve at bidrage med, hvad jeg kan. Måske vil det ikke være nok en anden gang, men jeg vil altid gøre mit bedste," siger Thierry Henry til klubbens hjemmeside.

Kilde: Belfast Telegraph, Arsenal.com

via Listen To News