Dortmund-træner uden undskyldninger: Real vandt fortjent

Peter Bosz ønsker ikke at dvæle ved situationen, hvor Real Madrids Sergio Ramos havde hånd på bolden.
Real Madrids Sergio Ramos havde hånd på bolden i kampen mod Dortmund.
Real Madrids Sergio Ramos havde hånd på bolden i kampen mod Dortmund. Foto: Odd Andersen/arkiv/AFP

Real Madrid var det bedste hold i tirsdagens Champions League-gruppekamp i Dortmund. Og derfor var den spanske fodboldklubs sejr fortjent, siger Peter Bosz, cheftræner for Borussia Dortmund.

Den tyske klubs træner gør ingen forsøg på at bortforklare 1-3-nederlaget. Heller ikke selv om hans hold efter alt at dømme blev snydt for et straffespark ved stillingen 0-0.

Real Madrids anfører, Sergio Ramos, havde hånd på bolden i eget straffesparksfelt, men der blev ikke fløjtet.

- Først og fremmest vil jeg sige, at vi tabte fortjent. Vi mødte et rigtig godt hold og var ikke på deres niveau. Derfor vil jeg heller ikke begynde med den sekvens.

- Det er rigtigt, at der klart var hånd på bolden. Men Real var bedre end Dortmund og vandt fortjent, siger Peter Bosz til Borussia Dortmunds hjemmeside.

Dortmund forsøgte sig med en dristig taktik mod Real Madrids kontramaskine, ved at stå langt fremme på banen. Det gik ikke så godt.

- Når man vil spille, som vi vil, bliver man nødt til at lægge et stort pres. Derfor var forsvaret ikke problemet, men hele holdet.

- Det bliver svært for forsvarerne, når angriberne og midtbanespillerne ikke får lagt et godt pres, siger Peter Bosz.

Tirsdagens nederlag efterlader Dortmund i en svær position i gruppe H.

Tyskerne er lige som Apoel FC fra Cypern uden point efter to kampe, mens Tottenham og Real Madrid begge har seks point.

Derfor er Dortmund pisket til at hente sejre i de næste to kampe mod Apoel FC for at have en realistisk chance for at blive blandt de to hold, der går videre til ottendedelsfinalerne.

- Der er stadig fire kampe tilbage. Og vi skal forsøge at vinde de fire kampe. Det er vigtigt, at vi vinder de næste to kampe mod Apoel, og så må vi se på, hvordan kampene mellem Real Madrid og Tottenham forløber, siger Peter Bosz.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.