Diva: Mariah teede sig i to stive timer
Her modtager Mariah Carey en pris i beruset tilstand. Nu har hun gjort sig bemærket igen med en to-timer lang, aparte opførsel i et tv-program. Foto: Scanpix/AFP/John Shearer
Sangstjernen Mariah Carey lagde ingen bånd på sin opførsel, da hun gæstede et tv-shop-program for at reklamere for sine mange produkter.

Tv-værten opgiver at få et ord indført og griner sig i stedet gennem showet. Det, der skulle have været et eksklusivt besøg fra en af kendishimlens største stjerner, blev en ego-opvisning fra en af de største divaer.

Mariah Carey var i hopla, da hun gæstede et tv-shop-program for at reklamere for sine smykker, parfumer og sko.

Popstjernen rablede sig igennem den to timer lang optræden, hvor formålet var, at seerne skulle ringe ind og snakke med kendissen. Og forhåbentlig bruge en masse penge bagefter.

Mariah virkede dog ikke tilpas foran kameraerne, som fik konstante ordrer af divaen.

"Fjern kameraet fra mig, please, jeg ved, at I godt kan høre mig," sagde hun på et tidspunkt til tv-holdet.

At den ellers så kameravante stjerne pludselig er blevet sky kan skyldes, at hun netop har født tvillinger, og at hun ikke har smidt de sidste fødselskilo endnu.

Mariah talte flere gange om sin graviditet, og de mange problemer medførte. Og hun kunne blandt andet afsløre, at hun er villig til at gå endog meget langt for sine babyer.

"Min krop gik igennem så meget. Du skal holde dem inde (tvillingerne, red.) så lang tid som muligt, fordi det er et offer, du gør for deres skyld. Jeg var bogstaveligt talt gravid i 47 uger," fortalte hun og afslørede samtidig, at hun er lidt af et fænomen.

47 ugers graviditet svarer nemlig til 10 en halv måneder.

Du kan se et sammenklip af programmet her.