Direktør fra landbruget får toppost i Venstre

Venstre har fundet sin nye partisekretær. Det bliver landbrugsorganisationen Landbrug & Fødevares direktør Claus Søgaard-Richter.
Venstres frontfigur Lars Løkke Rasmussen har nu manden til den vigtige post som Venstres partisekretær.
Venstres frontfigur Lars Løkke Rasmussen har nu manden til den vigtige post som Venstres partisekretær. Foto: Ernst Van Norde / POLFOTO

Venstre henter nu nyt blod i landbrugets interesseorganisation Landbrug & Fødevarer.

Fra en stilling som direktør i landsbrugsorganisationen kommer Claus Søgaard-Richter ind som Venstres nye partisekretær.

"Venstre skal i gang med et omfattende arbejde med at sætte kød og blod på de fem sigtelinjer, jeg udstak på landsmødet. Det er et arbejde, som kræver medejerskab i baglandet såvel som på Christiansborg. Med ansættelsen af Claus Søgaard-Richter får Venstre en topprofessionel og dedikeret partisekretær, som kan styrke partiet," siger partileder Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse.

Claus Søgaard-Richter erstatter Jens Skipper Rasmussen, der har valgt at prøve noget andet end den magtfulde partipost.

Og det er en rigtig Venstre-løve, der sætter sig ved bordet i partiets administration.

"Mit hjerte banker for Venstre, og jeg glæder mig til at komme i gang. Med knap en million stemmer er Venstre Danmarks største parti, og det skyldes en række faktorer: En stærk partiformand, en god politik, en velorganiseret organisation samt engagerede og professionelle medarbejdere og frivillige," siger Claus Søgaard-Richter.

Han sætter som ambitiøst mål, at Venstre skal være landets største parti og sikre statsministerposten efter næste valg.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.