Danmark frygter voldelig semifinale i aften
De danske spillere frygter voldelig modstand fra spanierne under aftenens EM-semifinale i håndbold. Foto: POULSEN LARS / POLFOTO
Fredagens EM-semifinale i håndbold kan blive en voldelig affære, for spanierne vil have hævn for 'ydmygende' VM-nederlag, tror spillerne.

Da danske Hans Lindberg scorede et lækkert mål mod Spanien under VM-semifinalen i 2011, gjorde han de spanske spillere rasende.

Danmark førte nemlig komfortabelt, og at score på en flot måde var åbenbart en hån mod spanierne, siger de danske spillere, som nu frygter, at spanierne vil tage voldelig hævn, når de to mandskaber tørner sammen i aftenens EM-semifinale, skriver sporten.dk.

"Deres kultur siger åbenbart, at man ikke må lave lækre mål, når man fører meget. Men det er jo ikke vores kultur, hvor skulle Hans (Lindberg, red.) dog vide det fra? Og så blev de også mega sure på mig og var helt oppe at køre, og jeg aner helt ærligt ikke hvorfor. Men de er det stadigvæk," siger Kasper Søndergaard, som forventer at få "nogle på æsken" i aftenens kamp, til sporten.dk.

Hans Lindberg og holdkammeraterne blev overfaldet af de spanske spillere, da han scorede det famøse mål under VM-semifinalen, som danskerne i øvrigt vandt. Han oplevede dengang, at spanierne følte, at det flotte mål var æreskrænkende, men i dag har han selv lagt det bag sig.

"Jeg er fuldstændig ligeglad med, om de stadig går og surmuler over det. Vi skal vinde den semifinale, og det er der, mit fokus ligger. Men ja, det bliver da garanteret en mega hård kamp på alle tænkelige måder," siger han til sporten.dk.

Kampen spilles klokken 17.45.

Kilde: sporten.dk