Blogger: Politikere ødsler vores penge på krig og ødelæggelse
Pengene til forsvarsbudgettet kunne bruges meget bedre end på forsvaret. Det mener blogger, Erik Østenkjær.

Erik Østenkjær Dipl. Psych. MFCC, mentaltræneren der har været sparringspartner for eliteidrætsudøvere indenfor 28 sportsgrene i 21 lande. Erik er forfatter, foredragsholder, musiker og kunstmaler.

Erik har tidligere været forstander og behandlingsleder for unge med svære psykiske og sociale problemer. Jeg opfatter mig selv som anarkisten der der ikke tror på magt, men på åbenhed, nærvær, samt brænder for tanken om at skabe et mentalt sundt samfund. 

JEG HAR DET VIRKELIG DÅRLIGT med at Folketinget i et land som Danmark bruger skrækkampagner for at gennemtvinge et fuldstændigt unødvendigt forsvar overfor befolkningen. Tror I da, at vi almindelige borgere hopper på at “Russerne kommer”?  

Claus Hjort Frederiksen, måske skulle du se dig selv i øjnene for at finde nogen som helst plausibel grund - ud over dit eget magtbegær - til at ødsle et land af vores størrelses økonomi på et forsvar, kampfly der målrettet udelukkende bliver brugt til at bombe flygtninge ud af deres respektive lande.

Dansk forsvar mod hvad?

HVIS VI BRUGTE BARE DE HALVE MIDLER på at være gode ved vore naboer, sørge for en grænsekontrol der fungerer både den ene og den anden vej, så havde vi ikke brug for alt det krigsliderlige legetøj.

20% mere til forsvaret, 16,5 milliarder til nye krigsfly der til sammen vil koste os 66 milliarder i drift, hvis de ikke lige bliver skudt ned et sted, hvor de overhovedet ikke skulle være. Det er ikke kun galimatias, men idioti.

Se jer om politikere. Den største trussel mod fred i verden og mod hungersnød er befolkningstilvækst og klimaforandringer. Mens befolkningerne vokser og klimaet hærger på kloden, render I rundt og leger krigs- og soldaterlege, kom nu ud af den sandkasse. Det er efterhånden pinligt at se på og lytte til jer!

I skulle leje et par transportfly og sende dem ud for at kaste kondomer ned til de befolkninger, der har svært ved at begrænse sig. I skulle sende rådgivere ud så de fattige lande kunne opbygge et socialt system og give dem grundlaget for en læring om at det ikke er nødvendigt at skulle have en stor familie for at sikre sig til sin alderdom.

NOGLE GANGE KAN JEG GODT komme til at tænke på hvad der ville sket hvis jeres legekammerat USA, havde verdensherredømmet, jeg er bange for at det ikke ville være utænkeligt, at I sammen forsøgte at holde befolkningstilvæksten i ave ved at skyde flest muligt, eller sætte dem i fængsler ejet at de rigeste i jeres sandkasse.

Hvad vil I egentligt folketingspolitikere, hvad er jeres vision og mission? Hvorfor taler I aldrig åbent om det, siger det som det er, at hele legen i jeres sandkasse er til for, at det skal være jer der har bilerne, dukkerne at lege med, vi andre kan rode lidt i sandet. Altså hvis vi har overlevet!

Hvem er det så der taber jeres krig? Det er dette smukke lille land, med en befolkning på størrelse med Hamburg, det land med en fantastisk tillidsfuld befolkning hvor hele middelklassen vil hinanden. Os der skabte velfærdssamfundet må efterhånden kapitulere overfor dette partipolitiske krigsliderlige overherredømme, der burde skrives “POLITIKKERNE KOMMER” og ikke Russerne, når det næste forsvarsforlig skal trumfes igennem!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.