Woziackis makker: Vi gav dem en julegave
Næste udfordring for den danske duo er på fredag, hvor de topseedede tjekker venter. Foto: Tommy Hindley / Topfoto / POLFOTO
Frederik Løchte Nielsen ærgrer sig over bulgarernes unødvendige sejr.

Efter mixdouble-nederlaget tidligere på dagen tager den mandlige halvdel af det danske hold, Frederik Løchte Nielsen, sin del af skylden.

"Når jeg taber, vil jeg gerne, at det er et bedre par, der udspiller os, men lige i dag har jeg lidt på fornemmelsen, at det var en forsinket julegave, vi gav dem," siger han til TV 2 Sporten.

Selv tabte Løchte Nielsen i herresinglen, men Caroline Wozniacki vandt. Dermed kunne Danmark have taget en vigtig sejr mod triumf i Hopman Cup, men sådan gik det altså ikke.

"Det ender med, at vi skal ud i sådan en super-tiebreak, hvor alt kan ske, og der fik vi en elendig start, og så gik det bare hurtigt. Det er klart, det er pisseirriterende," siger Frederik Løchte Nielsen.

Med en sejr på 6-3 i første sæt var danskerne på sejrskurs, og derfor var nederlaget ekstra irriterende.

"Det er en rigtig tung følelse. Jeg har ikke noget imod at tabe, hvis man taber reelt - og det gjorde vi selvfølgelig også på en måde - men vi synes, vi er bedre end dem, og at vi bør vinde, siger Frederik Løchte Nielsen til TV 2 Sporten.

Kilde: TV 2 Sport