Fetterlein: Wozniacki er 100 procent polak
Frederik Fetterlein var aldrig selv i nærheden af verdenstoppen som tennisspiller. Foto: GLEB GARANICH/REUTERS/Scanpix
Frederik Fetterlein mener ikke, at Caroline Wozniacki har et eneste dansk gen.

Selv om hun taler flydende dansk, er dansk statsborger og har levet hele sit i Danmark, har Caroline Wozniacki ikke ét eneste dansk gen.

Det mener Frederik Fetterlein, der tidligere var Caroline Wozniackis træner og hittingpartner. Og ifølge Fetterlein er det lige netop derfor, at tennis-darlingen har formået at erobre førstepladsen på kvindernes verdensrangliste.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg tror, det skyldes en eneste faktor: Nemlig, at Caroline ikke indeholder et eneste dansk gen. Hun er 100 procent polak og vokset op med østeuropæiske dyder som for eksempel at træne hårdt, træne ofte og træne, selv om det gør ondt," skriver Frederik Fetterlein i sin nye bog ifølge Ekstra Bladet.

Selv om Fetterlein er utrolig begejstret for sin tidligere elev, mener han også, at hun stadig har masser af muligheder for at udvikle sig - specielt i folks bevidsthed.

"Hele staben omkring hende køres superprofessionelt og meget strømlinet, og hun fremstår næsten som et übermensch. Det kan de færreste forholde sig til, og det er de færreste, der tager sådan en person til sig," skriver Fetterlein videre.

Frederik Fetterlein indstillede sin karriere som tennisspiller endegyldigt i 2003, men har siden da været en flittig gæst i sladderbladenes spalter på grund af sit mildest talt farverige privatliv.

Kilde: Ekstra Bladet