Var på vej hjem fra arbejde: Lars næsten ramt af sten fra motorvejsbro

Lars Aabrandt var natten til lørdag på vej hjem fra arbejde, da han var tæt på at blive ramt af en sten, der blev kastet fra en motorvejsbro.
Lars Aabrandt var natten til lørdag på vej hjem fra arbejde, da han var tæt på at blive ramt af en sten, der blev kastet fra en motorvejsbro.
Lars Aabrandt var natten til lørdag på vej hjem fra arbejde, da han var tæt på at blive ramt af en sten, der blev kastet fra en motorvejsbro. Foto: Privat

Lars Aabrandt har kørt på den fynske motorvej mange gange. Og natten til lørdag gjorde han det så igen, da han var på vej hjem fra sit arbejde i Aarhus, hvor han havde spillet som dj. 

Han var lige kørt fra tankstationen ved Kildebjerg, lidt uden for Odense, da han 20-30 meter foran sig så en stor genstand blive smidt ud fra en motorvejsbro.

- Jeg når dårligt nok at registrere, hvad der skete, men i bakspejlet kan jeg se, at der bliver dannet en stor støvsky, efter at stenen har ramt vejen. Jeg tror først, at det er en betonklods, men jeg finder senere ud af, at det er en stor granitsten, forklarer Lars Aabrandt til Avisen.dk.

Fynboen, der foruden sit job som dj, ejer udlejningsfirmaet Fun Fyn, registrerer også, at den bagvedkørende lastbil rammer stenen og må trække ind i rabatten. Lars Aabrandt trækker kort efter den ubehagelige oplevelse ind i siden og ringer efter politiet.

Sidste sommer blev en tysk familiemor på tragisk vis dræbt af en lignende sten, og havde Lars Aabrandt passeret motorvejsbroen et par sekunder tidligere, kunne han i værste tilfælde have lidt samme skæbne.

Episoden sidder naturligvis stadig i kroppen på ham dagen derpå.

- Det er jo rædselsfuldt, at nogle kan finde på sådan noget. Jeg har ingen ord for det. Hvis det er drengestreger, håber jeg virkelig, at der sidder nogle forældre derude, der kan fortælle deres unger, at det kan gå grueligt galt. Hvis det er en syg person, der har gjort det, håber jeg politiet får fat på vedkommende hurtigst muligt, siger Lars Aabrandt.

Lars Aabrandt vurderer, at stenen er omkring 20-30 centimeter stor på alle led.

 Trods en intens efterforskning er det lørdag middag ikke lykkedes Fyns Politi at finde frem til gerningsmændene. 

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Fyns Politi på telefon 114. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.