United på titeljagt skal rydde Midtjylland af vejen
Wayne Rooney vil have succes i Europa League. Det skal i første omgang gå ud over FC Midtjylland. Foto: Frank Augstein/AP
Manchester Uniteds Wayne Rooney mener, at klubben skal vinde en titel i år for at redde sæsonen.

På torsdag mødes Manchester United og FC Midtjylland i Europa League.

United-profilen Wayne Rooney lægger ikke skjul på, at det danske mesterhold kun er en lille forhindring på vejen, for Manchester United skal bruge Europa League eller FA Cuppen til at vinde en titel i denne sæson. Kun det kan redde sæsonen for storholdet.

- Jeg føler, at det vigtige for os nu er at vinde en pokal i denne sæson. Champions League er selvfølgelig en massiv turnering for os, og det var skuffende at ryge ud der. Nu må vores mål være at slutte i top-fire i Premier League, så vi er med igen, siger Wayne Rooney.

- Det ville være dejligt at vinde Europa League. Det er ikke den turnering, vi ønskede at deltage i fra sæsonstart, men nu er vi her, og så kan vi lige så godt prøve at vinde, fortsætter angriberen.

Han hæfter sig ved, at det nuværende United-hold er nyt og ikke har vundet en titel.

Klubben vandt senest en turnering med Premier League-triumfen i 2012-2013.

- Vores hold er mere eller mindre nyt, så for vores egen skyld - som hold - er vi nødt til at vinde noget. Vores fans vil se os vinde igen, siger Wayne Rooney.

I weekenden tabte Manchester United 1-2 til Sunderland i Premier League.

/ritzau/