Ulvene scorer hollandsk bomber
Tim Janssen smiler om kap med sin nye træner i FC Midtjylland, Glen Riddersholm. Foto: FC Midtjylland
FC Midtjylland er gået på rov hos vestjyderne fra Esbjerg. Frontkæden styrkes med den hollandske angriber Tim Janssen.

Den enes død er den andens brød. Det ordsprog må superliga-nedrykkerne fra Esbjerg nok være træt af, for rivalerne længere mod nord, FC Midtjylland, napper nu et angrebs-es fra vestjyderne.

Den hollandske bomber Tim Janssen skifter nemlig Esbjergs striber ud med ulvehyl i Herning, som får glæde af angriberen indtil 2014.

"Jeg ser frem til igen at få gang i min udvikling, og til dette er FC Midtjylland det helt rette sted. Alt omkring klubben er professionelt, og der er stor fokus på netop udvikling af spillerne. Det seneste års tid i Esbjerg gik ikke min vej, men jeg har meget mere i mig, og jeg glæder mig til at vise det for FCM's fans," siger Tim Janssen til klubbens hjemmeside.

Tim Janssen, der har en fortid på Hollands U21-landshold, nåede på to sæsoner at score 23 mål i 61 kampe for Esbjerg.

Nu håber FC Midtjylland, at hollænderen kan blive til Træfsikre Tim og erstatte bomberen Farlige Frank Kristensen, der inden halvsæsonen skiftede til Randers FC.

"Tim Janssen er den type angriber, vi har manglet det seneste halve år. Han lever sine kampe i feltet og gør ondt på et forsvar med sin hovedstødsstyrke. Men uanset om indlæggene kommer langs dansegulvet eller oppe i 2. sals højde, er vi sikret en mand, der tager duellerne derinde, hvor målene bliver scoret," siger sportsdirektør Jens Ørgaard.

Hvor meget midtjyderne må punge ud med for Janssen, ønsker klubberne ikke at oplyse.

Tim Janssen har tidligere repræsenteret PSV Eindhoven, FC Zwolle, FC Eindhoven, RKC Waalwijk og NEC Nijmegen.