Topmodel-deltagere angrebet af lus
Caroline Fleming, der er vært på Danmarks næste Topmodel, gik heldigvis fri af luseangrebet. Foto: Scanpix, Teitur Jonasson
Pigerne skal klare sig igennem lidt af hvert i næste sæson af Danmarks næste Topmodel.

Forestil dig tyve unge piger, der bor sammen. Med ganske få undtagelser er de allesammen langhårede. En af dem får lus - og inden længe klør og kradser det på alles hoveder.

Det er realiteten for deltagerne i den nye sæson af Danmarks næste Topmodel, der får premiere på Kanal 4 på torsdag. Ud over denne - uplanlagte - prøvelse bliver de uge modelspirer også mødt af en lang række andre udfordringer.

Allerede i første afsnit skal de møde dommerne kun i undertøj, hvilket nogle af pigerne slet ikke er glade for.

Caroline Fleming er igen vært for modelkonkurrencen, og hun blev tæt knyttet til pigerne under optagelsen.

- Vi havde nogle dejlige timer sammen både på og uden for optagelserne. Det har været en fantastisk og følelsesmæssig rejse for mig, siger baronessen.

Hun har været meget imponeret over dette års deltagere og siger, at det har været "rædselsfuldt" at skulle sende taberne hjem.

Dén vurdering er deltagerne nok enige i. Den nye sæson af Topmodel byder nemlig endnu engang på store følelser og grådkvalte teenagere, når deltagerne én efter skal tage afsked - både med hinanden og modeldrømmen.