Thulesen Dahl sabler politisk kommentator ned: Dit angreb er elitært og komisk
“Noa Redington er heller aldrig kommet sig over, at det var Dansk Folkepartis valgsejr, der for alvor kostede Thorning – og dermed ham selv – magten," skriver DF-formanden. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix/arkiv
Noa Redington spillede ud med kritik af DF-formanden i kølvandet på regeringens udspil til en sundhedsreform. Nu får han en salve retur.

Der er opstået en veritabel ordkrig mellem formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, og tidligere spindoktor for Helle Thorning-Schmidt, Noa Redington.

Mandag rettede sidstnævnte kritik mod DF-formanden. Han glimrede ved sit fravær, da regeringen fremlagde sit storstilede udspil til en sundhedsreform. Han var “offline” mens det i stedet var sundhedsordfører, Liselott Blixt, der “tegnede Dansk Folkeparti” på dagen, skrev Noa Redington i en kommentar i Politiken.

“Folkehelten fra Thyregod skal nødig ud at slås for noget, der er svært. Sådan rigtig bøvlet. Så pyt med, at nedlæggelsen af regionerne er en mærkesag for Dansk Folkeparti. Noget, partiet har kæmpet for,” lød det fra den politiske kommentator.

Onsdag tager Kristian Thulesen Dahl til genmæle i et debatindlæg i Politiken:

“Noa Redington er heller aldrig kommet sig over, at det var Dansk Folkepartis valgsejr, der for alvor kostede Thorning – og dermed ham selv – magten. Det betyder, at han med jævne mellemrum kommer med et udbrud imod Dansk Folkeparti. Men ofte er det sofistikerede angreb, der kommer fra manden. Han ved godt, at han som en af de mest elitære kommentatorer – og med baggrunden som Thornings spindoktor – skal passe på med at sige tingene for åbent.”

Men i den seneste kommentar “tabte Redington al forsigtighed,” skriver Thulesen Dahl.

“Al den opsparede frustration over Dansk Folkeparti fik frit løb. Og så fik den ellers med en gang spredehagl, som fik Redington til helt at tabe masken. Nu fremstod han præcis som det, han er: en mand af den gamle eliteskole. Som slet ikke forstår noget som helst af de vælgervandringer, som har kostet hans gamle teser magten.”

Kristian Thulesen Dahl mener også, at Noa Redingtons angreb fremstår “helt komisk”, når det beskrives, hvordan DF-formanden ikke vil kommentere sundheds-udspillet og forsvare forslaget om at nedlægge regionsrådene. Men det er netop, hvad Thulesen Dahl har gjort ved flere lejligheder, skriver han.

“Nogen har taget Redingtons sukkermad – nemlig Dansk Folkeparti,” skriver DF-formanden.

via Listen To News