Terrorsag udsættes til efter nytår
Terrorsagen, hvor dansktyrkeren AC er tiltalt for medvirken til terror, blev i dag udsat til efter nytår, fordi en af de bosniske forsvarere er blevet syg.

Det bliver først efter den 3. januar næste år, at terrorsagen i Saravejo kommer til at fortsætte. Det besluttede retten i Saravejo i dag, efter en af de bosniske forsvarere har fået problemer med helbredet. Det kan have konsekvenser for terrorsagen i Glostrup, mener anklager Jørgen Jensen. Han mener nemlig, at de to sager har forbindelse til hinanden. Det skriver Politiken.dk.

»Vi kan jo stadig nå at få dom i Bosnien, hvis de fortsætter sagen til januar. Men det kan blive et problem, som vi må tage stilling til. Der er nogle overvejelser, vi skal gøre os,« siger han.

De fire terrormistænkte fra Glostrup-sagen er nemlig tiltalt for at hjælpe dansktyrkeren og en svensker kaldet Maximus med at rejse til Sarajevo for at planlægge en terrorhandling. Derfor har Glostrup politi og anklagemyndigheden ventet med spænding på dommen fra Sarajevo.