Rygter om privatdetektiver i Premier League
Højtprofilerede fodboldspillere må til gengæld for deres klækkelige betaling finde sig i at skulle leve et seriøst liv døgnet rundt.

I hvert fald hvis de kunne tænke sig at spille for bundproppen i den engelske Premier League, Watford. Her har manager Aidy Boothroyd indrømmet, at han benyttter sig af privatdetektiver til at tjekke op på potentielle nyindkøbs opførsel uden for banen, skriver Sunday Mirror.

En af dem, der kunne komme under detektivernes lupper, er Real Madrid-stjernen Ronaldo. Han er næppe aktuel for en klub som Watford, men hans festlige livsstil ville formentlig blive gjort til genstand for flittig notering hos Boothroyds folk. Træneren i Real Madrid, Fabio Capello har noteret sig, at Ronaldo skal tabe sig, hvis han skal slå Ruud van Nistelrooy som førsteangriber, men brasilianeren er godt og grundig træt af al snakken om hans vægtproblemer.

»Det, der irriterer mig, er, at når du scorer mål, så er du fantastisk, men når du ikke scorer, så er du fed,« siger den 30-årige Ronaldo, som snart skal giftes for tredje gang. Denne gang med en 22-årig brasiliansk topmodel.

En anden, som detektiverne til gengæld ikke behøver spilde et sekund på, er den walisiske veteran Gary Speed, som til dagligt er holdkammerat med Henrik ?Tømrer? Pedersen i Bolton. Lørdag rundede den 37-årige midtbanemand sin kamp nummer 500 i den bedste engelske række, og opskriften er simpel ? og særdeles stueren, hvis Aidy Boothroyd skulle læse med i denne udgave af Rygtebørsen: masser af bananer og tangkager.