Robbie Williams håber datteren bliver nørd
Det er før set, at æblet falder langt fra stammen. Robbie Williams håber, at hans nye datter vokser op med gode manerer. Foto: Screendump, Robbie Williams' blog
Sangeren håber, at hans nyfødte datter bliver en vellidt og venlig pige, når hun vokser op.

Robbie Williams datter, Theodora Rose, har bare at tale pænt til folk.

Hun kom til verden den 18. september, men kun to dage gammel har hendes berømte far allerede gjort sig tanker om, hvilken pige han håber at opdrage.

- Jeg håber allermest, at hun får gode manerer. At hun siger "ja tak" og "tak" og at hun bliver venlig, siger sangeren i det britiske tv-show BBC Breakfast.

Den 38-årige sanger og hans kone, Ayda Field, håber, at deres datter vil være høflig, når hun taler med andre mennesker.

- Hvis hun er sød og høflig, tror jeg, at hun kan slippe af sted med mord over for mig, siger Williams ifølge Femalefirst.co.uk.

Take That-sangeren indrømmer også, at han tror, at Theodora Rose får en spøjs personlighed på grund af sine forældres indflydelse.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke sådan. Hendes mor er komiker og skuespillerinde, og jeg er mig, forklarer Williams, der heller ikke vil blive overrasket, hvis datteren følger i sine forældres berømte fodspor.

Sangeren vil ikke være en alt for streng far, fordi han selv har været en ballademager, da han var yngre.

- Jeg vil bare virkelig gerne have et nørdet, høfligt barn. Så er vi helt på det rene med hinanden, fortæller den nybagte far.